Gå til innhold

19scroll70

Medlem
  • Innholdsteller

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Om meg

  • Om meg
    Ønsker å bli kjent med en hyggelig jente/kvinne/dame med noen av de samme preferansene som meg.

    Jeg er 49 år (uten å føle meg gammel eller ung)
    Jeg er singel (uten å være ensom)
    Er fornøyd med mitt ytre (høyde og vekt passer godt sammen)
    Jobber mye (men nyter fritiden desto mer)
    Har BDSM erfaringer (men vil ha mer)

    Jeg har en lang utdannelse bak meg og for tiden en spennende og hektisk jobb. På fritiden er jeg som 49-åringer flest, stort sett godt humør, selvironi og glimt i øyet.

    Når jeg skrev at jeg er som 48-åringer flest, er vel det en sannhet med modifikasjoner...... I jobbsammenheng er det jeg som stiller kravene, forventer resultat og oppfølging, tar kontroll og må finne løsninger hvis oppgaver ikke blir utført som forventet. Dvs en ganske sterk personlighet. I det private derimot ønsker jeg å ha en annen rolle… Jeg har en underdanig side og har et stort ønske om er å finne en kvinne som kan ta denne sterke mannen og gjøre han til sin lydige mann med alt det innebærer. Din seksuelle frihet bør spille en sentral rolle i forholdet mellom oss.

Bosted

  • Bosted
    Østfold

Bekreftet profil

  • Bekreftet profil av Admin
    Bekreftet Mann

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Cuck/hanrei uten partner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

19scroll70's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Vakkert profilbilde :)

  2. Vakkert bilde lillesmurf :)

  3. Herlig profilbilde du har her!

  4. Det skal ikke være lett å finne den ene spesielle, enten så mangler det ene eller så mangler det andre. Som så mange andre single så er også jeg på "de mer stuerene", men kanskje kjedeligere, datingsidene uten å finne det jeg "leter" etter. I og med at vi begge er på disse sidene, så har vi i alle fall en ting felles...., kanskje flere...? Jeg skal ikke stille så mange krav til kvinnen jeg søker i denne annonsen, men si gjerne "hei", så tar vi det derifra Nyt sommeren…!
  5. Det kan i alle fall føles som et umulig oppdrag å finne det jeg leter etter. Det å finne en kjæreste er alt annet enn lett. Det er mye som skal klaffe før de rette følelsene oppstår. Når man i tillegg skal ha med enda en "dimensjon" inn i det hele så kan det virke nesten umulig. Men det vinner folk i Lotto hver eneste uke, så det kan jo hende at jeg stikker av med en gevinst med denne annonsen. Jeg er altså en mann på 42 år, som det står i profilen min så har jeg en lang utdannelse og en hektisk jobb, men det er et par ting som mangler i livet mitt. Det ene er en kjæreste og det andre er en bestemt kvinne med sansen for cuckold. Det som gjør det så utrolig vanskelig er at dette skal være en og samme person. Jeg stiller ikke uendelige krav til henne jeg søker, men hun må ønske seg en kjæreste av det underdanige slaget. Hun trenger heller ikke ha årevis med erfaring, for veien blir til mens vi går og jeg går den gjerne sammen med deg Det som er helt sikkert er at jeg for den rette kvinnen vil strekke meg langt og at hun vil få en ydmyk, pliktoppfyllende og ærlig subkjæreste. Si gjerne hei eller send en melding hvis det er noe du skulle lure på. Ha en fin dag/kveld/natt
×
×
  • Opprett ny...