Gå til innhold

cuckholdpar

Medlem
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Om meg

  • Om meg
    Vi er et par på 39 år som har vært sammen i 20 år. Jeg mannen i forholdet har fra ganske tidlig i forholdet fantasert om at min kone har sex med men som er større utstyrt en meg selv. Jeg er selv normalt utrustet nedentil å har gjennom hele ekteskapet hatt et fantastisk sexliv med min kone. Men har hele tiden vært klar over at hun ville fått bedre nytelse av selve samleiet om jeg har vært kraftigere utstyrt. For noen år siden endte det med at vi begge tok et sidesprang i skjul. Vi snakket åpent ut om det og etter hvert som tiden gikk begynte vi å snakke om våre sexpartnere fra sidespranget. Å hun kunne fortelle at hennes elsker hadde en en stor å kraftig kuk som ga henne en fantastisk nytelse. Dette tente meg veldig, å enda mere etter at jeg fikk høre av andre må beboere som bodde i samme hus som hennes elsker hadde hørt så mye hyling å stønn fra henne når hun var på elskovsbesøk . Det har hun aldri gjort ved vår elskov. Nå har vi begge begynt å fantasere om at hun blir fylt å knullet med stor kuk, å det gir oss begge en voldsom tenning. Vi har så langt holdt oss til fantasien . Men kansje tar vi steget når hun er klar å vi finner den rette.Så håper å kunne ta del i andres erfaringer her inne i forumet.,både positive å negative. Vi føler oss begge sikkre på hverandre og har tru på at dette kan være en berikelse i vårt sexliv om vi setter vår fantasi til virkelighet.

Landsdel

  • Landsdel
    Nord-Norge

Søker

  • Søker
    Nei

cuckholdpar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Vi søker en bull til henne. Han må være godt over gjennomsnittet utrustet i omkrets og lengde, være mellom 35-55 år. å se ganske ok ut. Vi ser bra ut og er 39 år. Vi ønsker å treffe deg på hotell i Oslo eller Trondheim da vi ofte tar hotellweekender der. Men før den tid ønsker vi å bli lit bedre kjent med den vi skal treffe. Send oss Bilde i helfigur og noen ord om deg selv. Ønsker kun seriøse svar.
  2. Deilig kuk!! Mmmm.. hilsen hotwifen i cucholdpar
  3. Hei. Min mann viste meg denne siden å vi bestemte oss for å lage oss en profil her i forumet.Vi er helt uerfarne men er veldig nyskjerrige på dette miljøet. Som han skriver i vår profil så har jeg en veldig nytels å tilfredstillelse av å bli fylt helt nedentil med grovt utstyr. Etter mitt sidesprang fra ekteskapet hvor jeg i alle år har hatt god sexliv fikk jeg en åpenbaring etter å ha prøvd en godt over gjennomsnittet utstyrt mann. Jeg delte mine erfaringer med min ektemann og til alt hell så viste deg seg at han tente på tanken av hva jeg har opplevd. Så vi har sammen fantasert om en ekstra mann for sextreff i lang tid. Nå føler vi begge at vi er klar til å ta steget fra fantasi til virkelighet om vi finner den rette.Men ønsker tips fra erfarne burkere av forumet om hvordan vi bør gå frem for å få til et vellykket treff: har fått med meg at det ikke er alle som er like seriøse her inne. Tips motas med takk. Mvh Hotwifen i cuckholdpar
×
×
  • Opprett ny...