Gå til innhold

DinaW

Medlem
  • Innholdsteller

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av DinaW

  1. Torsdag 15/3 i Oslo? Noen som vil og kan? Se etter meg på chatten så ser vi hva som skjer... ;)

  2. ....en håndfull man ikke vil si nei til
  3. Takk Manandwife
  4. Kontakt meg gjerne på chatten så tar vi en prat
  5. Kvinne (49) søker Bulls i Oslo i alder 30-50. Treffer gjerne en Bull alene (bør være velbygd og godt utstyrt) eller opptil 3 menn samtidig (jeg liker og har erfaring med GB) Dere må være velstelte og må ha erfaring fra tilsvarende settinger. Er dere kompiser som kjenner hverandre fra før og har erfaring med å dele en dame er det helt klart et pluss. Jeg ønsker "normal" sex, slikk, knull, DP. Er ikke interessert i kinky greier eller dominans. Du/dere bør likevel være menn som naturlig tar styring i senga, like å ta for dere og være såpass utholdende at jeg får meg en real omgang. Jeg tenner veldig på at menn bruker leketøy på meg så det kan gjerne medbringes Deilig å bli overrasket med leketøy som menn har plukket ut. Første dato for treff fredag 14/7 (ellers er det flere tidspunkt ut august som er aktuelle). Send PM. Det er kun menn med bilde (kropp og kuk) som får svar. Jeg har ikke treffsted så det må organiseres.
  6. The sound of eyes connecting....? If you say so....
  7. Skulle gjerne hatt oppvartning av flere menn ja! :p Så hvis noen føler seg kallet et det bare å sende PM :)

  8. Tusen takk Per :)

  9. DinaW

    Hva jeg liker

    Bilder av settinger jeg liker...
  10. DinaW

    Drømmesituasjon

    Ja det håper jeg virkelig!!
  11. DinaW

    image

    Fra albumet: Hva jeg liker

  12. DinaW

    image

    Fra albumet: Hva jeg liker

  13. Digg profilbilde..!!!!

  14. ...for meg er det helt fritt HVA man deler. Fantasier, beskrivelser av treff, spørsmål, bilder.... Del hva du vil. Men man bør kanskje tenke litt på HVOR man deler og NÅR :-)
  15. Alle vil bli sett MW. Og noen synes mer enn andre. Spesielt når det gjelder nye medlemmer her så syns jeg vi må være litt forståelsesfulle og ikke kritisere folk som prøver å finne seg til rette her inne. Det finnes ingen regler for hvor aktiv man skal/må være. Alle har vi personlige preferanser. Jeg vil aldri poste bilder fra treff eller ha en dialog her i forumet med en jeg har truffet hvor vi snakker om hva som skjedde på treffet. Jeg har heller ikke behov for å lese andres samtaler om dette. Men det er meg. Jeg kan selvsagt la vær å lese... Men når (det jeg kaller) private samtaler blir postet i tråder som egentlig er startet med et helt annet tema/utgangspunkt, da syns jeg man kan gå litt i seg selv og tenke på at man kanskje burde startet en egen tråd eller holdt seg til å poste gjestemelding. Istedenfor å "kuppe" en tråd for å synes :-)
  16. Du har helt rett i det du skriver nå Manandwife. Og folk er forskjellige og noen er mer private enn andre. Så lenge alle parter i en konstellasjon er komfortable med, og kanskje også tenner litt på, at opplevelser og bilder deles på denne siden så er jo det bare fint. Så må det være opp til hver og en hvor grensene går. Personlig forstår jeg ikke helt hvorfor noen må takke for en PM ved å skrive gjestemelding på veggen til den som har sendt PM... Når jeg sender PM så er det nettopp fordi det er en Personlig Melding. Og da å få svar på Gjestemelding på profilen min er å offentliggjøre noe jeg vil at skal være privat, og da ser jeg på det som en måte å profilere seg selv på. Det samme gjelder det å takke med Gjestemelding for å ha blitt lagt til som venn. Dette gjør man sikkert for å være hyggelig.... Men også for å vise alle andre her inne at "jeg har fått melding" - "noen har lagt meg til som venn!!". Og uansett hvordan man vrir og vender på det så er det en måte å profilere/synliggjøre seg selv på. Jeg sier ikke at det er noe galt i å være aktiv eller profilere seg på den måten. Men kall en spade for en spade, man gjør det for å være synlig! Å kritisere hverandre for for mye eller lite aktivitet blir for dumt. Skriver jeg på min egen vegg/gjestebok at jeg "gleder meg til mye moro i helgen" så har jeg ikke startet en "tråd" som skal følges opp med mer informasjon! Men skriver jeg et tilsvarende innlegg i forum så er det vel implisitt at jeg vil at det skal bli en snakkis som skal følges opp :-) Og hvorfor skriver man sånne ting? Jo, fordi man vil synes! Jeg synes man bør kjenne sin "besøkelsestid" og poste der hvor det passer.
  17. For meg er det stor forskjell på - aktivitet på denne siden - seksuell aktivitet man får som et resultat av at man har vært aktiv på denne siden Førstnevnte går på å profilere seg selv for å oppnå kontakt eller diskutere generelt Sistnevnte trenger Ihvertfall ikke jeg å vite så mye om. Om det blir treff og hva som skjer på treff blir mellom meg og den/de jeg treffer. Skriver man (på egen profil, i forum eller "takk for treff melding) er det for meg en måte å profilere seg på. Hvis ikke kunne man bare sagt "takk for treff" i PM.... Er du Bull så er det vel cuckolden som skal få detaljene, ikke forumet her? Jeg vil ihvertfall ikke at en Bull forteller "alle" om at han har truffet meg. Aktiviteten her inne skal vel ikke måles på hvor mange som forteller om treffene sine, eller hvor mange som forteller om hvorvidt det har blitt noe ut av kontaktannonser eller ei?
×
×
  • Opprett ny...