Gå til innhold

mb_oslo

Medlem
  • Innholdsteller

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Om meg

  • Om meg
    28 år gammel mann fra Oslo. Jeg er interessert i å komme i kontakt med par av alle eldre med en preferanse for eldre kvinner. Jeg har litt erfaring med trekantsex mmk, men ingen erfaring med cuckoldry. Jeg fantaserer om å både dominere og bli dominert men har aldri prøvd sistnevnte. Jeg er også interessert i dogging.

    Jeg er frisk, sunn og oppegående og jeg liker å holde meg i form, men er ingen treningsfreak.

    Hvis noen er interessert i å bli bedre kjent med meg og kanskje utveksle bilder hadde det vært kjempehyggelig å høre fra dere:-)

Bosted

  • Bosted
    Oslo

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Bull

mb_oslo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ung mann på 24 fra Oslo søker en kvinne eller et par for deilig sex. Jeg søker primært en kvinne eldre enn meg selv da jeg tenner mest på dette, men alder er ellers ingen hindring så lenge vi finner hverandre tiltrekkende. Jeg liker å ta kontrollen og ha røff sex og søker derfor en kvinne som liker det samme som meg. Jeg har erfaring med eldre kvinner og trekanter hvor kvinnen er i sentrum fra før og ønsker derfor å oppleve dette igjen. Jeg har et bilde på profilen min, men kan selvsagt sende flere bilder til de som er interessert. Hvis en kvinne eller et par i Oslo er interessert i å møte en hyggelig og oppegående ung mann håper jeg dere sender meg en PM:-)
  2. Får vel bumpe tråden. Vil også nevne at jeg egentlig ikke har noen erfaring fra cuckold/bull scenarier, men jeg er veldig interessert i å prøve. Jeg er ung og ønsker å eksperimentere med noen litt eldre enn meg selv. Jeg har en fantasi om å bli brukt av en streng, eldre kvinne, men har også erfaring med å være den dominante;-)
  3. Hei, Ung mann på 23(snart 24) fra Oslo søker etter en eldre kvinne eller par i alderen 35-50 for en deilig seksuell opplevelse. Jeg har litt erfaring fra før med trekanter hvor kvinnen er i fokus og det er noe jeg veldig gjerne ønsker å oppleve igjen. Jeg er også særlig tiltrukket til kvinner eldre enn meg selv og har erfaring med disse fra før. Jeg har et åpent sinn og er med på å prøve det meste hvis kjemien er riktig. Jeg er høy, mørkt hår og brune øyne og er av Sør-Europeisk avstamming, men jeg har bodd i Norge hele livet. Jeg er glad i fysisk aktivitet og liker å holde meg i form. Jeg har et bilde på profilen min og jeg kan sende fler på mail hvis det er ønskelig. Håper på en hyggelig melding av interesserte kvinner eller par;-)
  4. Jeg er 23 år gammel og holder for tiden på med en dame på 50. Vi møtes 1-2 ganger i måneden og har deilig sex sammen. Dette har vært en fantasi for meg så lenge jeg kan huske og jeg kan bekrefte at det er fantastisk deilig å endelig få oppleve det. Hun holder seg godt for alderen og trener reglemessig og jeg kan ikke si annet enn at jeg er enn veldig heldig mann.
  5. mb_oslo

    Meg

  6. Hei, Er det noen som vet om det blir et treff i Oslo snart? Isåfall hvor og når? På forhånd takk
×
×
  • Opprett ny...