Gå til innhold

Cuckoldfantasy

Medlem
  • Innholdsteller

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Om meg

  • Om meg
    Vi er et dom/switch-par, elskere, som søker en hotwife eller hotwife-/cuckold-par. Alderen deres er ikke så viktig, men vi tror dere er mellom 30 og 50. Men ingen grenser er absolutte.

    Om oss kan vi fortelle at vi har normal høyde og vekt. Hun har litt former, han er slank. Normalt pene og sexy mennesker. Velutdannede og taleføre er vi begge to.

    Vi har noen fantasier vi har lyst til å prøve ut, og håper å bli kjent med rette paret/kvinnen. Tenk så deilig det hadde vært med en trekant med oss to og hotwifen, mens cucken må sitte på gulvet og se på? Kanskje han er heldig og får være litt med?

Bosted

  • Bosted
    Trondheim / Bergen / Oslo

Landsdel

  • Landsdel
    Midt-Norge

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Bull

Nylige profilbesøk

1480 profilvisninger

Cuckoldfantasy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Nettsamfunnsomdømme

  1. Cuckoldfantasy

    Stor sprut

    Wow for en sprut ?
  2. Vi er et attraktivt elskerpar i midten av 40-årene, som er på let etter et par, eller single, som passer for oss. Hun er en formfull og sexy blondine med store pupper, og han en kjekk og normalbygd mann.. Hun er av typen submissive/slutwife og bi-søkende, mens han er dominant/bull og heterofil. Det vi er på søk etter er et par der han er cuckold, mens hun er hot- eller slutwife. Vi er heller ikke fremmed for å ta med en mann (cuckold), eller en kvinne heller. Vi tenner på en setting der kvinnene leker med hverandre, og sammen med bullen. Mens cuckolden må være passiv tilskuer, og bare deltar etter instruksjonene han blir gitt. Vi holder til i hver vår by, men treffes ofte i Trondheim, Bergen og Oslo. I første omgang håper vi at vi kan bli kjent med noen som kan treffe oss i Bergen onsdag eller fredag neste uke. Dvs. 16. eller 18. november. Men treff i Trondheim og Oslo i løpet av vinteren er aktuelt også. Og veldig gjerne for noe mer fast om det skulle bli veldig bra! Vi er ikke så opptatt av alder, men dere er gjerne mellom 30 og 55, sånn ca. Ellers er dere velstelte, friske, delikate, frekke og veldig åpne. Som oss... Vi er veldig seksuelle, utforskende, åpne, lekne, ukompliserte... Men også velutdannede, sosiale og utadvendte. Skriv til oss da, dere som tennes av dette!
  3. Hei alle par der ute! Vi er et elskerpar som har et litt spesielt ønske, og håper med dette innlegget å finne noen som matcher. Litt om oss først. Hun er 46år, gift, switch, har deilige former, er sexy, lett bi, og bosatt i Trondheim. Han er en bull på 41, samboer, slank, sexy, dominant, heterofil, bosatt i Bergen, men jobber i Trondheim. Vi har et ønske om å treffe et par der han er cuckold, og hun Slutwife/hotwife og veldig gjerne bi. Som et utgangspunkt ser vi for oss treff der cucken blir plassert i en stol, og må lydig sitte og se oss tre leke i sengen. Kanskje han får lov å delta, kanskje ikke. Han skal uansett gjøre som han får beskjed om. Det er mange muligheter, og mye som pirrer. Skriv til oss, og kom gjerne med innspill. Ideer. Tanker. Ser for oss treff i Trondheim eller i Oslo. Da håper vi det er noen der ute som tenner på dette, og tar kontakt!
  4. Cuckoldfantasy

    IMG 085

    Fantastisk sprut du har :-P
  5. Vi er klare for action onsdag! Noen som føler seg fristet? Par eller kvinne denne gang!
  6. Vi er et elskerpar på rundt 40, som søker et cuckoldpar i Trondheim. Han er slank, sexy, utholdende, dominant og bull. Hun er sexy, har litt former, pen, switch, binysgjerrig. Det vi er på søk etter er et cuckoldpar, der vi to koser oss sammen med kvinnen, og med cucken som tilskuer. Andre spennende forslag kan også være interessant. Ta kontakt, dere som er interessert! Hilsen oss to kåte i Trondheim by.
×
×
  • Opprett ny...