Gå til innhold

VakkerSissy

Medlem
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg
    Hei alle spennende mennesker :)

    Følg meg gjerne på tumblr: vakkersissy.tumblr.com

    Er en mann på 37 år i Veistfold som er helt ny her inne. Oppfatter meg selv som velartikulert, oppegående og med en sprudlende og leken personlighet.

    Jeg søker en prinsesse som liker å bli bortskjemt. Du må være tydelig og kravstor, samt ha et reellt ønske om å ta kontroll over meg på det seksuelle planet.

    Du må ha lyst til å forføre og å lokke meg inn i en "felle" hvor du sitter med all seksuell makt.

    Som det fremgår av brukernavnet mitt drømmer jeg også om å bli feminisert. Nå er det på ingen måte min oppgave å legge meg opp i hvordan du kommuniserer med meg. Men jeg kan likevel gi et velmenende hint om hvordan det lettest mulig kan settes klørne i meg..

    Jo mer jeg:
    - omtales i feminine vendinger,
    - behandles som om jeg var en (billig) jente,
    - blir forespeilet at jeg skal "hjernevaskes" til å opptre feminint og underdanig slik at jeg til enhver tid og uten protester vil tilfredsstille både menn og kvinner på kommando,
    - at jeg reelt sett ikke har noe valg lengre,
    - at dette vil gjøre meg lykkelig,

    Jo lettere vil jeg adlyde hvert minste vink...

    Ønsker alle besøkende en fortreffelig morgen/formiddag/ettermiddag/kveld natt!

Bosted

  • Bosted
    Oslo

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Cuck/hanrei uten partner

VakkerSissy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei, Er en svært attraktiv og oppegående mann på 33 år som tilbyr hushjelptjenester overfor kvinner eller par i Oslo. Jeg er svært pliktoppfyllende, grundig og seriøs. Ønsker meg en langvarig relasjon til den riktige kvinnen eller paret gjennom en fast avtale om vask, rydding, støvsuging osv. Diskresjon både tilbys og kreves. Men det er til gjengjeld det eneste kravet jeg stiller Overlater alle andre krav og betingelser til deg/dere. God sommer
  2. Hei, Er en attraktiv og oppegående mann i tidlig 30-årene som drømmer om å bli kjent med en vakker, bestemt og leken kvinne som liker å bli bortskjemt. Du må være tydelig og kravstor, samt ha et reellt ønske om å ta kontroll over mine økonomiske finanser for egen glede. Jeg understreker at dette skal være en ikke-seksuell relasjon som derfor ikke rammes av noen straffelovbestemmelser. Hele poenget er nettopp at du skal være uoppnåelig for meg og at ydmykelsen begrenser seg til å måtte finansiere dine behov for shopping og andre luksusaktiviteter. Du må ha evne til å forføre og å lokke meg inn i en "felle" hvor du sitter med all makt. Som mitt kallenavn antyder ønsker jeg at ydmykelsen også medfører en feminisering... Det er på ingen måte mitt mandat å fortelle deg hvordan du skal kommunisere med meg, men... Jo mer jeg: - omtales i feminine vendinger, - behandles som om jeg var en (billig) jente, - blir forespeilet at jeg skal "hjernevaskes" til å opptre feminint og underdanig slik at jeg til enhver tid og uten protester vil tilfredsstille både menn og kvinner på kommando, - at jeg reelt sett ikke har noe valg lengre, - at dette vil gjøre meg lykkelig, jo lettere vil jeg adlyde hvert minste vink... Jeg er fullstendig klar over hvor enormt spesielt og sært dette er og forventer derfor en rekke hånende kommenter. Do your best boys.
×
×
  • Opprett ny...