Gå til innhold

DominantCuckoldress

Medlem
  • Innholdsteller

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Bosted

  • Bosted
    Oslo

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Søker

  • Søker
    Nei

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

DominantCuckoldress's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Alle forhold er forskjellige. For meg svelger han kun dersom jeg ønsker det. Hva bullen ønsker er av liten betydning så sant det ikke matcher mine ønsker.
  2. Er det noen som har erfaring med Svartkulp i Oslo? Vet at kommunen har naturistbadested der og at det også har vært et yndet sted for hook-ups. Regner med at det er mest menn som møtes men hadde vært fint med litt mer info om dette? Slaven trenger noe å suge på så jeg hadde tenkt til å ta ham med en tur nå i helgen.
  3. Kjekt å vite. Noen som vet om andre steder?
  4. Bar1 har stengt på Aker Brygge.
  5. Hvis hun er usikker så møt alle tre på et offentlig sted først. En bar hvor dere kan ta en drink, snakke litt og bli litt kjent virker bra. Hvis hun fortsatt vil at du skal være med så gjør det. Selv setter jeg alltid opp et uforpliktende møte for å se at kjemien stemmer før vi avtaler nytt møte for mer intim aktivitet. Det høres kanskje ikke så spontant og spennende ut men jeg har møtt en del som ikke var helt hva de selv beskrev samt at jeg ønsker å sørge for min egen sikkerhet. Det er jo også alltid tryggest å ikke dra avgårde med eller invitere hjem en du ikke kjenner.
  6. Ja, det der var ikke mye å vise frem. Men, den var jo nusselig da. lol
  7. Hei er tilstede her inne på kvelden denne uken! Ta gjerne kontakt på pm:))

  8. Hei igjen og takk for kjempespennende og hyggelig prat med deg på chatten, ser frem til og høre fra deg på pm ha en fortsatt fin natt! :=)

  9. Jeg liker å hold min cuck i chastity og selv om jeg tømmer ham nå og da, er det så sjelden at han alltid er veldig kåt. Jeg liker å ha ham hos meg når jeg har en bull på besøk og da må han servere drinker, rydde etter oss etc. Noe som frustrerer min cuck veldig er når jeg tvinger ham til å se på men har ham bundet slik at han ikke kan røre seg. Vanligvis har jeg en chastity lås på ham, men jeg liker å se at han har en ereksjon i slike situasjoner og det gir alltid litt grunnlag for å erte ham opp litt ekstra når han må sitte slik. Ofte tar jeg og bullen en liten pause og da finner jeg gjerne frem cuckys kjæreste.. en oppblåsbar dukke. Så må han knulle henne mens vi ser på. Etter et par minutter trekker jeg ut proppen slik at luften begynner å gå ut og da blir cucky veldig desperat for å prøve å få seg en orgasme før all futten er gått ut av "kjæresten". Det er alltid morsomt å se på.
×
×
  • Opprett ny...