Jump to content

About This Club

Det er ikke lett og finne eller komme i kontakt med voksen erfaren bull her inne. Så da får vi håpe det kan bli lettere om man har denne gruppen.
 1. What's new in this club
 2. Dårlig med liv her- men jeg er fra Oslo - noen som vil prate litt ?
 3. Slank hyggelig, (kjekk og velutstyrt ?) voksen mann med god erfaring som bull for hotwife og cuckoldpar er klar for nytt bekjentskap. Bor i Oslo. Seriøs sykdomsfri og leken. Ta kontakt via melding eller [email protected] Sender bilde om du/ dere ønsker. Tar helst et kaffetreff før evt treff.
 4. Hei, jeg er en italiensk mann, som arbeider i det nordlige Norge, gift, men kona ikke alltid til stede. Jeg leter etter noen spennende avvik fra daglige rutine, spesielt med varme koner, jeg finner spennende å ha sex med henne mens hennes ektemann se eller selv deltar. Når yngre jeg allerede hadde noen erfaringer med et eldre par, og likte den veldig mye. Ikke noe problem av alder, jeg har fantasi til å ha sex med en eldre dame.
 5. Og jeg er stor, holder ord, og har stor kapsitet, selv om jeg er travel,ja
 6. Hei Wife, Jeg er her for å treffe par eventuelt damer. Jeg har bilde på profilen og jeg ville sette pris på om du hørte fra deg. Sexy hilsen fra Per
 7. Bull her som er klar for noe mer enn bare show and cum
 8. Kan vel hende de både er travle og setter pris på ei god damevennine å runke med også? Så får man se om man kan møtes når det passer:)
 9. Det virker på meg som om dem som er velutstyrt her inne er meget travle menn, eller dem bare skal vise seg frem for å få en og runke med her:confused:
 10.  


×
×
 • Create New...