Jump to content

About This Club

En gruppe for de som er på utkikk etter den rette bull/elsker for sin kjære eller lurer på hvordan de skal skal gå frem for å få det til... Er du medlem kan alle se det på din profil, og kanskje sjansen for at du blir kontaktet øker!
 1. What's new in this club
 2. Er du klar i natt om en times tid? Hjemme hos oss?
 3. Gleder meg til å se noen fine bilder Håper dere finner noen hotte Bulls!
 4. Er det noen mann eller flere som er interessert i treff i kveld?
 5. Jeg er en en bull som er 24 år gammel, utrolig godt trent med god utstyr som vil tilfredstille kvinnen din. Du kan se på eller bli med! God erfaren og er fra bergen. Gi lyd er du grei
 6. Par i Stavanger søker Bull eller alternativt 2 gode kamerater for treff i Stavanger. Alder ikke under 33 og ikke over 45 år. Vi er seriøse
 7. Hei! Vi er ett ungt og sexy par, som søker menn for sex i Oslo førstkommende lørdag. Før du svarer oss, ber vi deg lese igjennom våre krav og ønsker: -Din alder er fra 28 til 40 -Du er slank eller trent, og over 182 høy. -Har bilde av kropp og pikk på profilen, eller sender dette i første melding. -Du har mulighet til å møte oss førstkommende lørdag mellom kl 17 og 22. -Vi hører gjerne om dine fantasier eller erfaringer med trekant/firkant. For å vise at du har lest hele annonsen, vil vi at du begynner ditt svar med teksten "Trekant i Oslo 28. mars". Gleder oss til mange spennende svar
 8. Hei! Flott par søker bull i Bergen.. Vi skal ut på byn i dag Oss to:)
 9. Hei, jeg er en italiensk mann, som arbeider i det nordlige Norge, gift, men kona ikke alltid til stede. Jeg leter etter noen spennende avvik fra daglige rutine, spesielt med varme koner, jeg finner spennende å ha sex med henne mens hennes ektemann se eller selv deltar. Når yngre jeg allerede hadde noen erfaringer med et eldre par, og likte den veldig mye. Ikke noe problem av alder, jeg har fantasi til å ha sex med en eldre dame.
 10. Hei noen hotwife som ønsker ett treff på dag tid, med voksen rimelig slank man med hode på rette plass, fra Bergen er Mobil Kann treffes over kopp kaffe for og se om kjemien stemmer!
 11. Har vært på cc selv et års tid,synes det ble mer snakk en handling. Er en mann på 62år dette er bare et tall, Ønsker rett på sak,,som Nattensdronning skriver. Ønsker selv kontakt med Hottwife
 12. Det kommer vel an på kravene som stilles kanskje? Unge menn vil sikkert prøve flere mens eldre menn er mer stabile og tar seg tid. "frykten" må overvinnes og da må man ta seg tid. Selv liker jeg å gi en massasje for å la henne kjenne på feelingen om hun vil gå til neste skritt. Jeg har nok delvis varme hender i tillegg. Men så er det dette med alder da? Men den som intet våger intet vinner. Noen "sjanser" må man tørre å ta.
 13. Jeg er en slank, erfaren, velutrusted Bull som søker et par, en Hotwife for erotisk relasjon. Jeg har humor, utadvendt og sosiale antenner. Tastes vi?
 14. Bull på 23 år som bor i Grimstad. 195 høy, velutstyrt og kjekk:)
 15. Hm,jeg søker også BULL her ute men, hiver meg på klage koret mye surrekukker her inne og det er det jammen på cc også. Det er menn som har skrevet til meg ang,dette med å få med.koner /samboere eller kjærester. Huff dere må da jammen hvere så voksne at dere prater sammen om slik eller er jeg helt på tryne nå? Men nå har jeg klart og finne noen buller (me like) som vil leke med meg. Jeg er dame som styrer profilen min uten min kjæreste,han er alderi utpå her.(selv om det er noen som har trodd at jeg er mann så direkte er jeg). Ja,det er mye flott å sepå her inne. Når jeg får kontakt er jeg meget direkte gidder ikke å skrive for lenge liker og få dem på telf kjapt. Da luker jeg ut mange surre kukker så har hatt mange fine samtaler før vi møtes på en kaffe. Så starter jeg interjuet med dem er klar og direkte hele tiden. Jada, vet at ikke er som meg da. Men slik har det fungert for meg. LYKKE TIL ALLESAMMEN.
 16. Det går ann og møtes på ett stille sted og og se om kjemien stemmer,så man ikke brenner lyset i begge enner,så alle blir fornøgd.
 17. ser ut som det er mange par som har samme ''problemet'' som oss...vi har deilige erfaringer med bull som har tilfredstilt henne veldig bra,men vanskelig å finne en fast som vi kan treffe regelmessig. Hun ytrer ofte ønske om å kjenne fremmedkuk i seg...men er heller ikke så lysten på å sitte foran pcfor å finne en mann basert på bilde av en kuk,selv om det er mange flotte kukerder ute!skriv gjerne litt mer om dere selv i profilen ogvis bilder av mer enn bare kuken deres.
 18. Hei det er planlagt treff på Hønan Agda i dag, hadde vært hyggelig om noen herfra kom, her er det veldig gode muligheter for par som søker bull!
 19. hei vi sliter med det samme får 30 svar og finner 1 eller 2 som stiller.... trist og leit at de opprettholder profilene sine her bare for å få drat pikkene sine av... klem
 20. Hei alle her. Sliter med å få til noe. Fredag på byen i Bergen med oppgradert hotellrom, med håp om et miniGB. Desverre bare tull. La inn innbydelse i gruppene våre på både Cupido og NC. GangBangVest. Bare to gutter møtte opp for en prat. Desverre var det noen som ikke kunne komme. Det respekterer vi, når de bare gir besked. Var ikke dette vi søkte. Så mange luskepikker, som bare er tøff bak PCn. Tør ikke stille i det hele tatt. Hvor er alle de som kaller seg seriøse??? Hilsen oss
 21.  


×
×
 • Create New...