Jump to content

Overview

About This Club

Skal du overnatte på hotell og er kåt ?. Si ifra og noen kan "hjelpe" deg med kåtheten (kankje). Hvem vet...?
 1. What's new in this club
 2. Jeg bor på hotell i Stavanger fra 4 - 6 januar 2023. Jeg vil gjerne ha besøk av dame eller par.
 3. Hei. Skal bo på hotell på Værnes neste uke og kunne tenkt meg å hilse på noen mens jeg er der.
 4. Vi planlegger en tur til Oslo snart, noen som kan anbefale et hotell, gjerne med spa/basseng?
 5. I morgen skal jeg overnatte på et fint hotell i Oslo og jeg deler gjerne sengen med en flott og spennende kvinne. Jeg er høy, oppegående, empatisk, velutstyrt og kjekk. Les gjerne på profilen min og ikke nøl med å ta kontakt. Snakkes
 6. Noen i nærområdet som vil møtes? Bull 34 søker kvinne/par for kjemitreff på byen eller hotel. Send gjerne PM ved intr.. Håper VI snakkes ?;-)
 7. Overnatter på hotell i Bergen 16-18 oktober, noen som vil finne på noe?
 8. Skal/må ha en natt i Molde fra den 15/9 til 16/9. Noen som vil møtes?
 9. Vi har rom på Grand, Oslo, Nyttårsaften 2017. Er ved basenget fra kl. 11.00. Damen har fotsmykke, lenke. Hvis noen tar kontakt må det ikke være vulgærtt, direkte, men meget diskret, høflig, sjarmerende. Kanskje kan noe hende. Muligens. Er åpne for single og par.
 10. Hyggelig bull på 34 bor på Clarion Ernst i Kristiansand idag...
 11. Par på byen, hotell i Bergen i morgen noen ledige Bull da? alder 35-50
 12. Hei! Er det en Hotwife eller slutwife (med eller uten cuck) som har lyst til å ha det litt gøy i morgen - fredag 16.9 i Oslo? Bor på hotell i sentrum. Har mulighet litt ut på kvelden - og resten av natten...;-). Er en trygg, seriøs og erfaren Bull. Ta kontakt da vel!
 13. noen damer eller par som vil treffes i tr.heim/stjørdaln i uke 41
 14. Hei! Par skal på by i morgen og bo å hotell.. I Bergen.. Og kunne tenkt oss å treffe en flott, hyggelig type - gjerne mørkhudet og med stor ... som virker T/A:)
 15. Jeg og en kompis og dama hans skal til stavanger og ønsker å treffe et cuckold par for kos og hygge ute på byen. Hvis vi trives sammen er dere alle invitert til mitt hotellrom for et nachspill. Litt om oss. Vi er alle fra Haugalandet og swingere. Jeg er derimot bosatt i utlandet og er bare på gjennomreise. Vi er fra midten av tredve (dama) til midten av førti. (mennene) Det er lovnad om masse hyggelig kos der latteren sitter løst. Tips om treffsted der swingere treffes i Stavanger er også meget ønsket. Da vi også liker Dogging kansje noen kan tipse oss om hvor slike kåtinger som oss kan treffe andre. Par/damer, menn ikke ønsket. Klem Sigurd
 16. Hei, jeg er en italiensk mann, som arbeider i det nordlige Norge, gift, men kona ikke alltid til stede. Jeg leter etter noen spennende avvik fra daglige rutine, spesielt med varme koner, jeg finner spennende å ha sex med henne mens hennes ektemann se eller selv deltar. Når yngre jeg allerede hadde noen erfaringer med et eldre par, og likte den veldig mye. Ikke noe problem av alder, jeg har fantasi til å ha sex med en eldre dame.
 17. skal bo på hotell i Trondheim neste uke. Vil gjerne ha besøk på rommet av en liten hotwife
 18. Er på hotell i Bodø 30 august til 3 september. Noen par som er med på ett treff? Send melding i innboksen. Hører fra dere:)
 19.  


×
×
 • Create New...