Gå til innhold

The Boss


Gjest HenryMiller

Anbefalte innlegg

Gjest HenryMiller

Dette er inspirert av en opplvelse jeg så beskrevet på nettet for noen år siden, jeg husker ikke helt hvor, men drømmen har vel mange.

 

God konsert

Første gangen var da hun besøkte sin tante og onkel i New York som 15-åring i 1965. Etter at hun ble voksen hadde hun mange gangen smilt, lett overbærende, over naiviteten til onkel og tante, som hadde latt henne dra på konsert med The Beatles på Shea stadium i Brooklyn alene. Selv om de kjørte henne dit, og hentet henne etter konserten, skjønte de ingenting av det hun opplevde.

 

Stadion var fylt opp av 50 000 skrikende og hylende fans, mest tenåringsjenter som henne selv. Hun, og de fleste andre ungdommene var hormonbomber, midt i, eller nettopp ferdig med, puberteten. Hun husket konserten i ettertid som et eneste stort erotisk kick. Hun følte det som om hun var en del av en stor kult, der alle bød seg fram for de fire langt der framme på scenen. Hun kunne den dag i dag mane fram minnene om hennes aller første orgasme, som helt uten andre stimuli enn synet av heltene, lyden av musikken og det kollektivt drevne hysteriet, rullet gjennom henne midt under konserten.

 

Det gikk mange år før hun fikk en slik erotisk følelse under en rockekonsert igjen, men etter hvert innrømmet hun overfor seg selv, at konsertene, i tillegg til å være et fristed der hun slapp å prestere, gjorde noe med hennes seksuelle følelser også. Helheten av musikkopplevelse, kollektiv tilhørighet med mange tusen andre fans, hyllingen av rockeheltene, og det å betingelsesløst gi seg over til lidenskapen i rocken, rørte ved noe, dypt der nede i hennes følelsesregister. Under de beste konsertopplevelsene kunne hun kjenne noen seksuelle følelser som minnet henne om Beatleskonserten i ungdommen.

 

I en alder av 62 var rock, og spesielt store stadionkonserter, hennes største lidenskap, og stedet der hun hentet energi og påfyll, både til å klare jobben som HR-sjef og til å være mor, bestemor og på mange måter sjef også hjemme. Etter at hun fikk god inntekt, kunne hun reise til konserter langt utenfor nærområdet, og hver sommer var hun gjerne på 3-4 konserter rundt om i Nord-Europa.

 

Bruce Springsteen hadde vært hennes absolutte favoritt gjennom mange, mange år nå, og hun hadde, med et par unntak fått med seg alle konsertene hans i Skandinavia siden tusenårsskiftet.

 

I dag hadde hun altså overtalt ektemannen til å bli med. De hadde vært gift i over 30 år, og han hadde alltid godtatt, og til og med applaudert hennes musikkinteresse, og latt henne reise på de konsertene hun ønsket. Han likte også rockemusikk, om enn ikke så lidenskaplig som henne. Han likte også rock, men var ikke så brennende interessert som henne.

 

Springsteen skulle ha tre konserter i Norge denne sommeren, en i Oslo og to på Koengen, hjemme i Bergen. Hun hadde selvsagt kjøpt billetter til alle tre, men mannen var bortreist på oppdrag for jobben de to dagene Bergenskonsertene skulle være. Derfor hadde de reist til Oslo, og tatt inn på Plaza for natten.

 

De hadde vært oppe ved Valle Hovin flere timer før konserten, for hun visste nøyaktig hvordan de skulle komme seg inn, og få de beste plassene framme ved scenen. Alt hadde gått nøyaktig etter planen, og de hadde kommet seg nesten helt fram, bare ti meter fra scenekanten. Som alltid var Springsteen-konsertene utsolgt, og der framme var det veldig, veldig trangt. De mest ihuga av fansen trykket seg så tett sammen som mulig for å komme nærmest mulig heltene på scenen.

 

Hun hadde hatt en uro i kroppen i mange dager, ikke bare fordi hun hadde gått og gledet seg til konsertene som nærmet seg, men hun hadde gjennom lang tid vært nokså seksuelt frustrert. Seksuallivet deres hadde hanglet en del de siste årene, og mannen klarte ikke å tilfredsstille hennes seksuelle behov fullt ut lenger. Hun hadde behov for å oppleve noe mer enn den litt forutsigbare og rutinepregete sexen de hadde sammen. De hadde snakket mye om det, og begge var enige om at hun tok for stort ansvar også for seksuallivet. Hun var på en måte sjefen i senga også. De innså begge to at hun hadde behov for å være blott og bart et seksualobjekt uten noen form for ansvar. Hun hadde behov for å kjenne på følelsen av å bare være et feminint kjønnsvesen som mannen begjærte og som stod til hans disposisjon. Hun hadde innrømmet dette overfor seg selv, og selv om det ikke var politisk korrekt, innså også ektemannen at det var slik fatt. Men verken hun eller han hadde klart å gjøre noe med det fastlåste rollemønsteret, og halvveis i desperasjon, hadde han til og med begynt å ymte frampå om at hun kanskje burde få seg en elsker på si.

 

Det ektemannen ikke visste var at hun de siste årene hadde hatt flere elskere, som hadde gitt henne noen gode, men kortvarige seksuelle opplevelser. Hun følte ikke at noen av dem klarte å innta den sjefsrollen hun ønsket, og hun lurte på om hun utstrålte en altfor sterk autoritet, uansett hvilken arena hun var på. Derfor bar hun fortsatt på denne udefinerte seksuelle lengselen som hun hadde kjent på så lenge.

 

Kåtheten og begjæret hadde økt fram mot konserten, og når hun nå står i folkemengden, trykket med bryst og mage opp mot ryggen på ektemannen, kjenner hun at brystvortene står stive og ømme mot ryggtavlen hans. Han her en muskuløs ryggtavle, og baken er fast og fin. Hun reagerer seksuelt på å bli trykket opp mot ham på denne måten. De er nøyaktig like høye, 175 cm, så hun ar kontakt med hele ryggen hans. Hun bestemmer seg for å leke med ham under konserten, slik at han er klar til sex når de kommer tilbake til hotellet.

 

Springsteen entrer scenen, alene med en gitar. Publikum reagerer spontant, roper og applauderer. Hun hører ikke hva han sier, men han begynner konserten med ”The promised land” Hun kan alle sangene, synger med, mens hun beveger seg i takt med musikken mot ryggen til mannen. Hun holder armene rundt ham, en på hver side, og stryker dem opp og ned på magen. Publikum rundt henne beveger seg også i takt med musikken. Sansene hennes våkner, og hun blir plutselig oppmerksom på at det er menn rundt henne på alle kanter. På begge sider kan hun skimte mannfolk, og hun er helt sikker på at kroppen bak ryggen hennes også er en mann. Hele sanseapparatet hennes blir rettet mot mennenes kroppslige nærhet, og hun kjenner lukten av maskulinitet pirre neseborene. Hun lukker øynene og lar seg bevege i takt med mengden rundt henne, mens hun stryker opp og ned på mannens mage.

Endret av HenryMiller
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest HenryMiller

Resten av bandet kommer på scenen, og nå er det hardere rock som strømmer ut av høytalerne. Det er dette hun har ventet på. Det er den hardere rocken med den rå rytmen og den sterke tydelige bassen, som rører ved det innerste i henne. Den tunge bassen som strømmer ut av de enorme høyttalerne er mer en følelse enn en lydeffekt. Hun kjenner de dype vibrasjonene fysisk i brystkassen, og det forplanter seg gjennom magen og helt ned i underlivet. Hun blir drivvåt, og hun kan føle at blodet strømmer til kjønnsleppene og klitoris.

Hun løsner på beltet til ektemannen, men bare nok til at hun får høyre hånd innenfor bukselinningen. Med tilfredshet merker hun at han har latt seg påvirke, og er steinhard. Hun griper rundt pikken hans og beveger hånden opp og ned langs skaftet, i takt med musikken.

Plutselig kjenner hun at mannen bak henne trykker underlivet hardere mot rumpa hennes. Hun kan tydelig kjenne at han også er hard av å stå så tett mot kroppen hennes. Det kjennes deilig at han åpenbart har lyst på henne. Hun forsøker ikke å trekke seg unna, men trykker seg lett mot ham, for å signalisere at det er godt at han er der.

Ektemannen beveger seg rytmisk fram og tilbake for å hjelpe hånden hennes.

Mannen bak henne blir dristigere etter hennes lille invitt. En hånd beveger seg på innsiden av det venstre låret hennes. Hun gyser. Situasjonen er som tatt rett ut av noen av hennes villeste seksuelle fantasier. Hånden stryker henne bestemt på innsiden av låret, og opp under kjolekanten. Hun er kledd i en lett kjole, for hun vet at hun ikke trenger mye klær for å holde seg varm under rockekonsertene. Han finner fram til den gjennombløte trusa hennes, og trekker bestemt trusekanten til side. Først en finger, så to beveger seg inn mellom de våte leppene. De glir lett, for opphisselsen har gjort henne glatt, våt og hoven.

Hun klarer så vidt å holde seg på bena av ren opphisselse. Her står hun og runker sin mann, mens en mann hun aldri har sett, og ikke aner hvordan ser ut, lar fingrene gli ut og inn i fitta hennes, og det midt i en folkemengde, ti meter fra Bruce Springsteen. Scenen er så forbudt, pirrende og opphissende at hun holder på å komme med en gang. Hun vet at hun ikke klarer å stoppe dette. Hun har mange ganger hatt denne drømmen om ansiktsløs sex, der hun bare gir seg hen til begjæret, og lar seg bruke av kåte menn.

Hun drar kuken til mannen sin noen ekstra tak, og kjenner at han kommer. Den klebrige sæden renner ned over hånden hennes.

Mannen bak henne tar ut fingrene. Hun blir først litt skuffet, men så kjenner hun at han forsiktig løfter kjolekanten litt opp. Hun kjenner den ene foten hans mot innsiden av høyre legg. Han signaliserer bestemt at hun skal sette føttene litt lenger fra hverandre. Villig gjør hun som den ukjente mannen vil, og setter foten godt til sides. Hun klarer å skyve ektemannen noen desimeter framover, slik at hun får rumpa ørlite it, og framkroppen noen centimeter lenger ned. Hun støtter seg på mannen sin med venstre hånd, mens hun skamløst byr seg fram til et hanndyret som står bak henne.

Hun kjenner pikkhodet mellom kjønnsleppene. Det er stort og svulmende, kjenner hun, men det glir lett inn, for hun er så klar som hun aldri har vært. Hele skjeden er våt, glatt og smurt. Med et hardt, hardt støt kjører han kuken inn i henne. Det er brutalt, men den glir lett inn i henne, for saftene har gjort henneså glatt at motstanden er minimal. Hun er så følsom at hun synes hun kjenner hver detalj i lemmet hans. Hun kjenner at fitta slutter tett rundt kjønnet hans. På grunn av stillingen de står i trykker pikkhodet ekstrahardt mot framveggen på fitta når han støter inn. Hun kjenner at g-punktet blir ekstra stimulert.

Hun vet at dette ikke vil vare lenge. Hun kommer nesten med en gang. Orgasmen tar hele kroppen. Lenge har hun hatt overflatiske klitorisorgasmer når hun og mannen har vært sammen, men nå er hele hun er med. Bena, magemusklene og mellomgolvet skjelver, men først og fremst har hun nesten krampeaktige sammentrekninger i fitta. Hun klarer bare å stå oppreist ved at hun holder den venstre hånda på skuldra til ektemannen. Den andre hånda er fortsatt nede i buksa hans og holder rundt pikken som langsomt er på vei til å skrumpe.

Mannen bak henne stivner til, og hun forstår at han kommer. Han tømmer seg i henne. Hun er et hunndyr som er blitt brukt av en ukjent hann. Det er fullstendig forbudt, umoralsk og uansvarlig, og står motstrid til alt hun har forfektet når det gjelder seksualmoral, men det gir henne samtidig en seksuell tilfredsstillelse hun ikke har kjent på før. Følelsen av å bare være et seksuelt vesen, gi seg hen,, og ikke ta noen andre hensyn enn å tilfredsstille hannen, og å oppnå egen tilfredsstillelse ved deg.

Mannen bak henne er plutselig borte. Kjolekanten har glidd tilbake. Hun setter føttene fram igjen, tar vekk hånda fra skulderen til ektemannen, og leder hans hånd bak ryggen, inn mellom lårene, og inn i fitta hennes . Hun merker at han stivner til. når hen kjenner den seige, klebrige vesken mellom bena hennes. Han lar fingrene bli godt fuktige, og fører hånda opp mot nesa.

Hun har fortsatt sin høyre hånd nede i buksa hans, og kjenner at han reagerer fysisk på lukta av den andre mannens sæd. Han begynner å hardne igjen. Hun tar til seg hånde, bøyer seg fram mot øret hans og hvisker. ”Jeg skal fortelle alt i kveld på Plaza, kjære. Nå skal vi få med oss resten av konserten.”

Hun har ikke kjent seg så deilig, avslappet og tilfreds på flere år.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.



×
×
  • Opprett ny...