Gå til innhold

Bergenscuck

Medlem
  • Innholdsteller

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bergenscuck

  1. :)

     

    Forstår at det kan være litt frustrerende med svak respons, men ikke la det ødelegge - deres bidrag er alltid spennende og blir alltid verdsatt. Og forresten, det er vel ikke helt riktig å si at dere er de eneste som har bidratt i denne tråden? :) (Selv har jeg ikke mer på lager akkurat nå dessverre...)

    Keep on. Ikke alle som er så flinke eller å ha tid til å finne alle lage sånne. Elsker hver og en av de. God påske videre til alle.
  2. Jeg har sjelden hatt problemer med "useriøse profiler", hverken her eller andre steder. Kanskje noen brukere bør se litt nærmere på sine egner rutiner for fremgangsmåte når det kommer til treff ol. Etter en skikkelig samtale eller to er det relativt lett å skille ut seriøse fra useriøse og samtalen legger også grunnlag for eventuelle videre avtaler. Jeg søker sjelden aktivt og dette gir jeg også beskjed om umiddelbart til de som måtte ta kontakt. Så slipper andre å bruke mye tid bare for å bli avslått. Når jeg derimot er aktivt er det stort sett jeg som tar kontakt med interessante og aktuelle kandidatet. På denne måten blir det også jeg som leger føringen slik jeg ønsker det. Det er min foretrukne måte å skille klinten fra hveten.

     

    Beklager Annelise 76.

    Her er du ute på tynn is. Samfunnet er full av egoister og uhøflige mennesker. Dette blir bare verre og verre. Ser akkurat det samme på alle andre nettsteder også. Alt for mange som er oppvokst i umøblerte hjem.

    Ha en god påske alle! Hilser

     

    .

×
×
  • Opprett ny...