Gå til innhold

Brutter

Medlem
  • Innholdsteller

    152
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Brutter

  1. Hei😊

    Noen damer eller par som kunne tenke seg et hyggelig treff her i Vestfold eller i nærheten. Ta gjerne en titt på profilen min og ta kontakt om det skulle friste 😊

  2. Hei på dere

     

    Vet ikke om det er av interesse, men jeg lurte på om dere kunne tenke dere en godt voksen og gift bull fra Vestfold...kunne det vært noe for dere, så ta kontakt...full diskresjon, renslig og sykdomsfri...bare fortell hva dere ønsker.

  3. Gift mann på 49 fra Vestfold som gjerne vil treffe et par eller fruen alene. Kommer gjerne hjem til dere eller om hun/dere ønsker nøytral grunn, så kan vi møtes på et hotellrom...gjerne her i min hjemby Tønsberg. Ellers er temperaturen "bra" nå om dagen, så om noen har lyst til å leke utendørs er det hyggelig også.

     

    Bilder og sånt finner dere på profilen min, så ikke nøl med å sende en PM eller svar opp her om det er av interesse. Jeg er åpen for det meste, så bare fortell om ønsker og lignende

  4. Gift mann på 49 fra Vestfold som gjerne vil treffe et par eller fruen alene. Kommer gjerne hjem til dere eller om hun/dere ønsker nøytral grunn, så kan vi møtes på et hotellrom...gjerne her i min hjemby Tønsberg. Ellers stiger temperaturen nå, så om noen har lyst til å leke utendørs er det hyggelig også.

     

    Bilder og sånt finner dere på profilen min, så ikke nøl med å sende en PM eller svar opp her om det er av interesse. Jeg er åpen for det meste, så bare fortell om ønsker og lignende :)

  5. Gift mann på 49 fra Vestfold som gjerne vil treffe et par eller fruen alene. Kommer gjerne hjem til dere eller om hun/dere ønsker nøytral grunn, så kan vi møtes på et hotellrom...gjerne her i min hjemby Tønsberg. Bilder og sånt finner dere på profilen min, så ikke nøl med å sende en PM eller svar opp her om det er av interesse. Jeg er åpen for det meste, så bare fortell om ønsker og lignende :)

  6. Jeg en gift mann på 50 år som ønsker å komme i kontakt med par eller jenter, alder ikke så viktig. Jeg bor midt i Vestfold, men kan forsåvidt greie å bevege meg utover fylkesgrensa også :)

     

    Jeg har lange ønsket å være sammen med et par og er med på det meste. Er ganske uerfaren på dette med cuckold, men har god sexuell erfaring...og tanken på dette pirrer utrolig...så jenter, hotwifes på egenhånd eller par, ta gjerne kontakt ;)

×
×
  • Opprett ny...