Gå til innhold

m8lover

Medlem
  • Innholdsteller

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av m8lover

  1. Hei

     

    Er en stag på 45 år fra Vestlandet i et hotwife forhold der hun (50) pt møter sin tidligere elsker. Hun liker spenningen med å møte han som er i et forhold. Vi har snakket om å dra på fun4two og Eyes Wide Shut party, med en romantisk weekend i Belgia i forkant. Hun har spurt om jeg kan finne en "hotwife" som vil dra i steden. Finnes det en ledig dame som vil har en spennende tur. Eller noen som vil låne vekk dama si denne helgen den 16 til 18 november ? Kan love å dele opplevelsen med en stag eller cuckold. Dvs dele bilder av opplevelsen underveis og gjøre som dere ønsker. Trenger en reisepartner. Lover eller trenger ikke å ha sex, men å dele spenningen. Altså også den som fantaserer om å prøve ut fantasier uten forpliktelser......er selv en switch som kan motta og gi dominanse. Ikke minst vet jeg å lage spenning gjennom bilder for en som evt tenner på å låne ut dama.

     

    Kun å ha et reisefølge med mulighet for mer. Har stort utstyr.....og er romantisk. Lover en god opplevelse. Spenningen en slik tur kan inneholde er det viktigste....

    Er veltrent, og fyller vilkårene for å dra på party og det må hun også vere.

     

    http://www.fun4two.nl eyes wide shut party

     

    Skulle min hotwife likevel finne tid til å bli med, ville det vert spennende å møte en likesinnet hotwife for å snakke om tips og ider fra sine erfaringer.

×
×
  • Opprett ny...