Gå til innhold

HW-Silje

Medlem
  • Innholdsteller

    178
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av HW-Silje

  1. Jeg ble dessverre forhindret i å komme i går og begrensinger her på siden gjorde at jeg hadde brukt opp de gratis meldingene for i går. Fikk etter hvert en venninne som var ute til å stikke innom for å gi beskjed eventuelt benytte seg av dere hvis det fristet, men hun sa at det var nesten ingen der, bare 3 menn og en dame rundt et bord. Forstår nå at det kanskje var flere der tidligere. Beklager avlysingen på kort varsel, men det var ikke noe jeg kunne gjøre med det.

     

    Silje

  2. Jeg, HW-Silje (44 år), søker 5-10 bulls for gangbang på hotell i Bergen i kveld torsdag 3.8.17. Jeg kommer til å stille på Privaten bar i kveld ca kl 22 og etter hvert ta med meg dem jeg ønsker videre til hotellet, Jeg har god erfaring på å ordne gangbang på denne måten og håper alle respekterer mine valg. Dere kommer til å ta litt bilder og film og sende min cucky underveis, men bare mitt ansikt skal vises på bildene/filmen.

     

    Så hvis du er interessert i å delta er det bare å komme på Privaten i kveld og sjarmere deg til en plass blant dem jeg tar med videre.

     

    Vi ses på Privaten i kveld ;)

     

    Silje

  3. I morgen kveld stiller jeg på Privaten for å se hvilke bulls jeg skal få gleden av denne gangen. De jeg liker tar jeg med meg videre på hotell senere. Jeg er en erfaren HW på 44 år og har kjørt dette opplegget mange ganger før. Cucky får ikke være med, men vi sender han noen bilder underveis. Bildene blir tatt slik at ingen som ikke ønsker det viser ansikt.

     

    Håper alle oppfører seg pent og respekterer mine valg.

     

     

    Ser dere (og ...) i morgen ;)

     

    SGB

  4. Cuckolder er nok like forskjellige som andre menn når det gjelder hva som tenner dem, hva de anser som flaut i settingen og hva de synes er ydmykende. Dette må man ta hensyn til når cuckolden blir henvist til enten å se på, stå på gangen, eller forlate huset/leiligheten helt.

     

    Dersom man for eksempel har å gjøre med en cuckold som blir voldsomt tent av å se på, og veldig gjerne vil runke til, samtidig som han vil ydmykes, kan det være en god ide å la ham sitte naken og se på helt inntil sengen, men der han må sitte på hendene sine slik at han ikke kan få runket seg.

     

    En annen ting man kan gjøre dersom man har å gjøre med en cuckold som har liten pikk, er å ha ham ved siden av sengen, og prate med ham under akten. Da kan man si ting som "Nå er jeg lenger inne i henne enn du noengang har vært" og gjerne følge på med "Se på henne nå - se og hør hvordan hun nyter å bli fylt helt opp"

     

    Dette var bare et par eksempler. Vil du ha flere får du invitere meg hjem til dere :)

     

    Efektfult det.

    Hvis han ikke er liten men mer middels så funker det også hvis bull er stor. Ellers kan dere si ca det samme men heller fokusere på om han hadde kunnet bruke kuken som en Mann osv. Dette kan jo selvsagt kombineres med at han får beskjed om å se og lære og når han prøver så viser HW ingen tegn til nytelse og så sendes han ut for å gjøre noe han mestrer som å pusse sko eller noen av de andre forslagene her.

     

    Jeg har god erfaring med det også

×
×
  • Opprett ny...