Gå til innhold

sexy_boy83

Medlem
  • Innholdsteller

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sexy_boy83

  1. Jeg er på jakt etter par og kvinner som jeg kan få leke med. Har en fantasti om å slikke ren ei mus full av sperm.

    Elsker å tilfredstille, og er en tadvendt oppegående mann som lever livet.

     

    Driver med actionsport til daglig, og liker at det er både litt fart og noe å snakke med når det kommer til deg/dere også.

     

    Masse klemmer.Photo on 8-16-13 at 9.43 PM.jpg

    Photo on 8-16-13 at 9.37 PM.jpg

  2. Herregud dette tente meg :) Kunne ikke vært mer enig... Skjønner ikke hvorfor dette skulle være ydmykende. :) Takk Lillim

     

    Personlig, elsker jeg da jeg blir slikka til orgasme med fitta full av sæd. Jeg liker ikke at det skal være noe ydmykende med dette, det skal liksom ikke være en straff... men mer en gave.

     

    Dette er en av mine slikkefantasier: jeg suger bullen god og hard, så får han knulle meg hardt og godt misjonært, dyrisk, helt til han kommer. Så skal vi bare ligge der, kjenne hvordan han spruter inni meg mens vi kysser og koser. Så skal han gå forsiktig ut av meg slik at mest mulig er inni meg og legge seg ved siden av meg. Så skal min kjæreste cuckold få krype opp, lukte på meg, nyte duften av meg og min elsker, før han forsiktig får smake. Jeg skal holde hendene mine forsiktig på hodet hans, kose med håret og ørene hans, trekke ham mot meg. Liker godt hvis han er biiittelitt motvillig, slik at jeg må trekke han inn til fitta mi. Synet av sæd som henger mellom leppene mine der nede, mot munnen hans... ååh det tenner meg. Så skal han få slikke meg, mens jeg skryter av ham, forteller hvor flink han er til å slikke meg, hvor deilig begge vi to synes sæden til elskeren min er... helt til jeg kommer noe helt sinnsykt.

  3. Er veldig på jakt etter ei deilig jente som også er ute etter en slags "cuck"!!! Jeg er en aktiv swinger og tenner på at det er flere som leker sammen. Det hadde dog vært gøy å hatt ei å dratt på de gode swingersfestene med og utforsket dette mer med.

     

    Jeg ser også etter lekne par som vil ha meg med. Tenner på sæd og leke med det.

     

    Bilder + mer utfyllende på min profil :)

     

    -K

×
×
  • Opprett ny...