Gå til innhold

enjoywithme

Medlem
  • Innholdsteller

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Om meg

  • Om meg
    Jeg er en hyggelig, utadvendt og aktiv man som har en stor apetitt og glede av erotiske eventyr. Jeg er i forhold med barn og hvor denne typen aktivitet ikke er et tema som ville bli akseptert, så dette her er helt og holdent min diskre lille "greie":-)
    Dette startet for meg for et par år siden. Jeg hadde tilfeldig gjennom en nettside avtalt å få besøk av et par på mitt hotellrom. Jeg visste ikke helt hva jeg gikk til og hvordan jeg ville reagere, men det kom et hyggelig par og vi satte oss ned og ble bedre kjent gjennom en hyggelig samtale alle tre. Etter en stund ville jeg fra hyggelig prat til noe mer, men var litt usikker på hvordan jeg skulle ta initiativet, og spurte damen om jeg kunne kysse henne. Hun svarte ja. Jeg reiste meg opp gikk bort til sofaen hvor hun satt sammen med mannen sin, og kysset og befølge hennes bryst mens mannen så på. Hun reiste seg opp og vi kledde av hverandre mens vi overså mannen fullstendig. Vi beveget oss bort til sengen og hadde en deilig og lang runde med masse herlige stilinger mens mannen satte på tv og tok seg en øl. Etter en stund mens jeg tok hans kone bakfra, spurte jeg om han kunne hente et glass vann til meg. Han gjordet dette, jeg drakk vannet, takket og tok tak rundt konas hofter og fortsatte mens han satte seg tilbake i sofaen foran oss og tv'en. Gud så opphissende det var, jeg trakk meg ut og kom i munnen hennes. Etterpå fortsatte vi en hyggelig samtale alle tre, hun og jeg med en håndkle rundt livet og mannen fullt påkledd. Jeg sa han hadde en deilig kone, og han takket for komplimentet. Vi gikk ut og tok en kaffe før de skulle hjem. Før vi skiltes sugde hun meg i et smug mens mannen passet på slik at vi ikke ble avbrutt.

    Jeg traff dette paret flere ganger, men så driftet vi fra hverandre dessverre. Dette er en stund siden nå, men jeg vender stadig vekk tilbake til (spesielt den første) disse treffene. Så ekstremt opphissende dette var! Savner veldig følelsen det gav og har veldig lyst til å treffe et nytt par som vil glede seg over slike treff med meg:-)

Bosted

  • Bosted
    Oslo

Søker

  • Søker
    Nei

enjoywithme's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

En enkel statusoppdatering

Se alle statusoppdateringer av enjoywithme

  1. Spennende profil du har :-)

×
×
  • Opprett ny...