Gå til innhold

loeve

Medlem
  • Innholdsteller

    46
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av loeve

  1. Eg har pøvd damer med ulike grader av hårfrisyre. Frå heilt glatt til tett hårvekst. Det viktigaste er reinhald. Variasjon gjer det kanskje litt meir spennande. Ingen har heilt lik mus heller. Takk for at ikkje alle er like :p

  2. Hei!

    Du må vere ærlig og seie det du meiner. Eg møtte eit par for 2 år sidan for ein lengre prat. Vi hadde vore på chat ei stund før det. Dama følte ikkje at kjemien var heilt god nok. Det var heilt ok at ho sa det som det var og vi ynskte kvarandre lukke til. Vi er trass alt vaksne folk med respekt for kvarandre. Dei som ikkje kan respektere andre er ikkje verd å satse på. Det finns så mange andre flotte personar der ute i verda.

    Klem frå løva!

  3. Eg har aldri møtt nokon av medlemane her på NC. Det har for det meste blitt uteksling av erfaringar, tankar og generell kommunikasjon.

    Elles er det mange historiar å lese. Desse gjev kunnskap om eit veldig variert sexliv og mange ulike preferansar.

    Den private chaten var veldig fin til å skaffe seg nye "venner" og det er synd at den måtte leggast om. Eg forstår argumenta til Nanox med blant anna stor serverbelastning. Det var vanlegvis 30 - 40 pålogga på den private chaten. No er det knapt over 5-6 på felleschaten. Det ser og ut som om talet på innlegg går ned.

    Lukke til med å finne løysingar som fungerer for framtida.

  4. Her gjeld det å sile klinten frå kveiten:) Det er veldig mange useriøse, (les menn som fantasere utan å ha kona med) Eg har hatt avtale med tre par utan å møte dei, men alle gav beskjed:) Eitt av para hadde ein god grunn og dei to andre trong meir tid for å gå inn i cuckolding. Til no har eg ikkje møtt nokon frå NC.

  5. Hei!

    Du bør sjekke litt datoar før du skriv her. Annonsen er frå 1/4-10 og siste aktivitet på profilen var 22/5-11!

    Dette er berre meint som hjelp til dei som er relativt nye her.

     

     

    hei..har mulighet til å bli fast venn..
  6. Det er eit heilt vanleg fenomen at det er menn som skriv her. Dei har ikkje klarert med kona/sambuaren at dei vil realisere fantasiane. Eg har hatt fire avtaler som har blitt avlyste samme dag eller dagen før. Eitt av para var så ærlege at dei sa at ho var ikkje heilt klar for det enno. Ho hadde aldri hatt andre partnarar enn mannen og då var det litt skremande. Sjølv om ho hdde lyst, så var det noko som held att.

    Her må ein vere tolmodig!

  7. Heisaann!

    Det er ein tråd i forumet der dette spørsmålet er teke opp. Av dei fire svara, så har to funne folk her og to ikkje. No veit eg at det er ein del fleir som har hatt klaff :)

    Cuckcolding er kanskje ikkje så akseptert enno at folk tør ta steget fullt ut med ein gong. Eg har tasta med ein del par, men det har ikkje ein gong blitt kaffitreff enno. Her gjeld det å vere tolmodig :) Uansett resultat, så har det vore mange hygglege samtaler og folk oppfører seg fint på nettet.

    Lukke til!

  8. Det høyrest herleg ut når de får leve ut fantasiane i verkeleg heita. Det høyrst lite ut med berre 3 rundar på under 12 timar for ein ung mann. Eg greier det samme i ein alder av 59 ;-) Det går og fint med 2 rundar innan eit par timar med den rette dama. Eg skulle likt å få prøve The Queen. Ho skulle fått god behandling over lang tid :-)

    Takk for alle dei pirrande innlegga SirDuke!

    De bør legge inn i profilen kva fylke de bur i.

×
×
  • Opprett ny...