Gå til innhold

Hornybull

Medlem
  • Innholdsteller

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hornybull

  1. Hei !

    Kjekk høy mann 194cm/100kg søker par for 3kant, hygge og kos. Ar en god del erfaring, både med par og kvinner, men deter en god stund siden nå. Har bestillt billett på DFDS til København=N onsdag den 25.sep. Kanskje har dere anledning til å ta en tur dere også. Vi kan godt treffes en dag på forhånd over en kopp kaffe, helt uforpliktende, hvis dere har lyst til det.

    Ellers reiser jeg ned til sanddynen3 på GC og er de4 i tre uker i november. Håper på positivt Svar.

    Jeg bor KE langt fra dere, i Frogn,

    Mvh

    Knut

  2. Hei !

    Høy, kjekk mann velutrustet og kåt, søker treff med par som jeg hadde noen fine stunder sammen med.

    Først på Romerike, deretter i Horten.

    Hadde vært hyggelig om dere tok kontakt igjen. Jeg gar desverre mistetet kontaktinformasjonen fra dere da jeg har bytte både PC og mobil. En helt herlig hotwife

    Gleder meg å treffe dere i gjen .

    Hilsen «Knut». P.S. «MOJO»

  3. Høy, kjekk bull med en del erfaring med par ( og kvinner ) søker par ( også hotwife uten cuckold )

    for felles nytelse og hygge. Gjerne faste treff over tid )

    Bor i usjenert leilighet hvor man kan komme og gå ubemerket.

    Seriøsitet, diskresjon og sykdomsfri gis og ønskes.

    Ta kontakt .

  4. Hei !

    Du har en interrresant profil. Jeg er en kjekk mann, 195cm, 95kg og velutstyrt. Har en god del erfaringsom bull, men bare med par. Kan godt tenke meg et lengre forhold, med faste treff. Jeg elsker slikk og sug. Er noe dominerende, skilt siden 2007. Bor i Asker. Reiser et par ganger i året til sanddynene i Maspalomas for å utfolde meg. er herlig sted for erotiske mennesker. Håper på positivt svar. Klem fra Knut

  5. Hei ! Jeg er en kjekk mann , høy, velutstyrt og har nå vært skilt i 4 år. Jeg har en god del erfaring som Bull, det hadde vært hyggelig om dere tok kontakt. Jeg bor i Asker , nokså usjenert. Dere kan godt komme til meg, om det skulle være ønskelig.er det ellers noe dere lurer på, er det bare å spørre.

    Hilsen Bull

  6. Hei ! Dere virker seriøse og har en spennende profil. Litt om meg selv. Jeg er en høy, kjekk mann, skilt siden 2007. Bor i Asker i en usjenert leilighet hvor man kan komme og gå ubemerket. Glad i natur og friluft. Har båt på fjorden som jeg er om bord i så ofte jeg har anledning. Ellers har jeg en god jobb i flybransjen og har anledning å reise over hele verden. Er et par ganger i dynene på Maspalomas om året, og nyter det i fulle monnn. Jeg ser etter et cuckoldrollen par som søker hus enn. Hat erfaring med det fra tidligere, og det tenner meg enormt. Har også en elskerinne jeg treffer av og til. Hun er meget HOT og er med på det meste. Hun stiller eventuellt også alene, akkurat som meg. Hun bor i Drammen.

    Jeg elsker slikk,sug og massasje. Yndlingstillingen min er bakfra. Jeg/vi er seriøse, diskret og sykdomsfri. Håper å høre fra dere.

    Hilsen Knut

×
×
  • Opprett ny...