Gå til innhold

P_stag

Medlem
  • Innholdsteller

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av P_stag

  1. 1 minute ago, Fuckman1983 said:

    Med forbehold om at jeg tar feil siden jeg ikke er en cuck.

    Men min erfaring fra tidligere treff er at mange cucks tente på at kona fikk mange pikker på én kveld. Det var alltid veldig god stemning der da, og både kone og cuck virket veldig fornøyde 😊

    Absolutt, men det trenger ikke ha med cuckolding å gjøre. Jeg elsker å dele henne med andre, og har en del erfaring fra et (også med menn jeg har funnet her på denne siden), men jeg er ingen utpreget cuck allikevel. Jeg tror ikke elementer som ydmykelse etc. passer særlig inn i stemning og dynamikk på en vanlig klubb som CF, selv om det ikke betyr at en cuck ikke vil oppleve noe helt fantastisk ved å ta med jenta si dit.

    Ville bare dele litt erfaring i tilfelle noen fikk litt feil forventninger til en klubb som CF. :)

    • Liker 1
  2. Jeg mener de hadde åpningsfest denne helgen. 

    Jeg har besøkt CF i Tønsberg og det er et veldig fint sted. Om det er spesielt bra for cuckolding vet jeg ikke, men et flott sted for de av oss som liker å involvere andre i leken. På slike steder er alle like velkommen, uavhengig av kroppsfasong og størrelse etc. Min erfaring er at alle koser seg like mye uansett. Det er jo stort sett ganske voksne folk som besøker slike steder, som er helt trygge i seg selv og i eget forhold. 

    • Takk 1
  3. Først og fremst ville jeg tenkt på barnets beste. Barnet har en rett til å kjenne sitt opphav og en helt avgjørende side ved å ha donor er at barnet selv kan ta stilling til hvorvidt det ønsker å kjenne eget biologisk opphav etter hvert som det blir eldre/voksen. Derfor hører ikke breeding hjemme noe sted utenfor fantasien. 

    Når det er sagt så bruker ikke vi hjemme lenger noen form for prevensjon (vi trenger ikke lenger). Hun har sin(e) mer eller mindre faste lekevenner og hun passer på perioden i måneden og det har gått bra hittil. Så har jeg også kjørt henne til apotek "dagen derpå" mer enn en gang for å kjøpe angrepille. Det er deilig at hun sprutes i, men det har som sagt ingenting med ønske om graviditet å gjøre. 

×
×
  • Opprett ny...