Gå til innhold

larsq

Medlem
  • Innholdsteller

    130
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av larsq

  1. Vet at det finnes eldre tråder om dette, men... Etter at Tre brødre stengte så har jeg ikke hørt om steder hvor folk går ut hvor man kan komme i prat med andre som kjenner til dette denne siden handler om ;-)

     

    Jge syntes altlid det var spennende å ta med madammen dit og se henne bli "sjekka" opp av andre eller lurte fælt på hvorfor hun hadde på seg ankelsmykke.

     

    Finnes det noen steder i Oslo nå hvor flere i "miljøet" går ut?

  2. KJæresten min vet at ankelkjede betyr at hun liksom er klar. For oss som ikke er helt klare, ikke pga meg, så er det fortsatt veldig opphissende å bruk det. Vi har vært tre-fire ganger på 3brødre på lørdager og det er ingen som har kommentert ankelsmykket hennnes. Men jeg håper den dagen det skjer at det skjer mer, men om hun ikke er klar for det, så håper jeg mannen som tar kontakt med henne kan leke med tanken, med henne, likevel. Det gjelder å være smart.

  3. Cuckold må verte opp Bulllen med det han vil ha. Øl eller andre forfriskninger, mens han knuller kona/kjæresten. Eller hva med at cuck må sitte i gangen utenfor soverommet og pusse skoene til Bullen, mens han hører kona/kjæresten stønne på kuken.

  4. Først filmer man, så prøver man å skjønne hvordan man skal redigere og så prøver man å eksportere det i mange forskjellige formater for å se hva som ser greit ut, så laster man ned et program som gjør om til gif og prøver og feiler mange mange ganger før man i det hele tatt skjønner noe som helst. Det er den tullete varianten. Dette er som sagt første gang jeg har prøvd og jeg skal prøve å finne ut en metode som er enkel. Så kan jeg heller poste fremgangsmåten da, om noen er interessert. For måten jeg gjorde det på nå var ikke enkel.

  5. Hmm. Hun var ute forrige helg og på Youngstorget, men det virker for drøyt at du skal kunne kjenne henne igjen ut i fra bildene her. Hun sier selv det ikke skjedde noe den helgen. Jeg er ikke hypp på at hun skal være utro egentlig, men om det er det som skal til.... Kan vi prate videre på private meldinger?

×
×
  • Opprett ny...