Gå til innhold

Cleanupman

Medlem
  • Innholdsteller

    117
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cleanupman

  1. Giiirlnorway skrev (På 1.2.2020 den 5.40):

    Jeg tenner av å Bli griset til inni og utpå mens typen må slikke all sæden utav hulla mine

    Flink jente. Hadde jeg vært cucken din, hadde jeg sett det som en ære og nytelse å slike deg ren i samtlige hull.

  2. larsq skrev (På 10.7.2011 den 18.26):

    Hei igjen. Tok et bilde i går som jeg liker godt. Skulle gjerne ha sett kukene deres gli inn og ut av henne før jeg etterpå slikker henne ren. Håper dere liker bilde og vil at jeg skal fortsette å poste bilder.

    P1010284b.jpg

    Skulle gjerne stilt opp om du hadde likt å se pikken min gli inn og ut av den deilige dama di

  3. mars12 skrev (På 17.10.2020 den 23.56):

    Hadde  en kjæreste en gang som ofte ble så bråkåt
    "Nå er jeg kåt som et uvær"  sa hun og begjynte å dra av seg buksene.
    Jeg måtte jo selvfølgelig følge opp med å gjøre det samme.

    Hun la seg raskt på ryggen i sofan og sprika rett ut med låra.
    Jeg ville finne noe å legge under for jeg visste jeg skulle grise til fitta hennes.

    Ikke tenk på det sa hun,for i denne sofan har jeg allrede knulla så mye allikevel ;) 

    Sånne jenter liker jeg

  4. Takk for gode forklaringer, for egen del ble jeg nok bevisst rundt mine tilbøyeligheter i 2013. Hadde et litt sosialt problematisk men seksuelt fantastisk kjæresteforhold med ei jente noen år yngre enn meg selv. På et tidspunkt forstod jeg at hun hadde et langvarig seksuelt forhold med nabogutten når vi var sammen. Jeg konfronterte henne ikke med dette, da jeg innerst inne likte dette og fikk faktisk bare mer lyst på henne. Etter en stund kom det for en dag at hun stadig drev med dette. Overfladisk reagerte jeg slik jeg mente det skulle forventes med både sint, skuffet og såret reaksjon. Forholdet tok slutt og jeg fikk aldri fortalt henne hva jeg egentlig følte rundt dette, det har jeg angret på for hun var den beste seksualpartneren jeg har smakt i mitt liv og hadde antakelig vært med på å bringe dette inn som et pikant element i vårt forhold. Har i ettertid aldri turt å bringe denne interessen til torgs under møte med jenter/damer, men hadde et håp om at noen her inne kunne være tilbøyelige for dette. Tøft av deg å ta det opp på første date, men ærlighet varer jo lengst.

  5. Det beste utgangspunktet er nok å være ærlig fra starten når man legger ut en profil her inne. Har nok erfart at mange av profilene her inne er par hvor mannen er mest aktiv eller single menn. Er selv enslig cuck og hadde håpet å finne ei dame her inne som ville leve ut den fantasien, men sitter nok med et inntrykk av at jentene er i markant mindretall her inne. Denne interessen er kanskje mest noe som trigger oss menn. Skal fortsette å være aktiv her en stund til for å se, men tror ikke muligheten er så god som jeg hadde håpet. Det kan være frustrerende å være singel hanrei også, kanskje til og med vanskeligere enn for bulls. 

  6. Føler meg helt hetero selv om jeg har denne cuckold appetitten. Er ikke redd for fysisk kontakt med andre menn under lek hvor damen står i sentrum, har blant annet en fantasi om å styre bullens pikk inn i dama. Har nok likevel ikke lyst til å ha bullens utstyr i munnen, der går grensen for min del.

  7. Hei!

    Velansett mann med sikker jobb søker hotwife for fast forhold. Er cukhold og tenner på at hun har sex med andre menn. Viktig at forholdet også skal fungere utenom disse aktivitetene, skriv gjerne litt om deg selv i privat melding om du har lyst til å bli kjent. Alle henvendelser vil bli behandlet diskret.

     

    klem fra 

    Cleanupman

  8. Å spille roller godt er bra, men agerende som reelt skader folk eller er  mot noens vilje synes jeg er ugreit. Det er nok viktig å sammen avklare grenser og være enige om at det respekteres om noen sier stopp.

  9. Hei og Godt Nytt År!

    Med vaksinering på gang, kan vi håpe Deres flotte forsetter for det nye året vil bli virkelighet. Hun bør virkelig få bruke tid på menn så lenge dere opplagt har funnet ut av dette sammen.

  10. Ønsker alle et Riktig Godt Nytt År!

    Vi har lagt bak oss et spesielt år som vi på mange måter vil glemme med sosial distanse og utfordringer i kø. Nå er i hvertfall vaksinering i gang. Hva er folks håp og ønsker for 2021?

×
×
  • Opprett ny...