Gå til innhold

cucknor90

Medlem
  • Innholdsteller

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av cucknor90

  1. SSC-par skrev (På 30.3.2022 den 20.58):

    Hei (hun som svarer deg)

    Skjønner veldig godt hva du sier og føler. Vi har, etter ganske mange år med prøving og feiling, også funnet glede, spenning og tenning i dette, at han "tvinges" til å være litt feminin/ubrukelig/utilstrekkelig. Det startet med lek med kuklås, deretter at jeg trakk på han en av mine truser (mens han hadde buret på), noe vi begge fant veldig tennende og morsomt. Next step er at han bruker en strap on på meg mens han selv har buret på, det er for oss en ganske drøy utvidelse av leken men innrømmer glatt at jeg er er mer gira på det enn han. Når vi leker synes jeg det er svært pirrende å tøye strikken i denne retningen. I det (hverdags)daglige er han min bauta, helt og supermann. Han er maskulin (trent, høy, hårete, mandig) men noe mindre begavet nedentil, men evner virkelig å tilfredsstille meg så det påvirker oss ikke i dagliglivet. Det er kanskje ikke helt ærlig svart, det kan nemlig påvirke oss dersom vi slutter med rollespillet allerede nevnt, pluss (last but not least) at vi ganske frekvent har cuckold treff med godt utstyrte og dominante Bulls?

    Så bra! Takk for et veldig godt svar :)
    Kan absolutt anbefale bur og strapon altså :D

  2. Hei,

    Jeg liker ydmykelsesdelen rundt dette med cuckolding og har en forkjærlighet for å bli "tvunget" til å bruke feminint dameundertøy for å understreke hvor lite mandig jeg er naken, i tillegg til kukbur, SPH, strapon osv.
    Jeg har stort sett møtt forståelse for dette i alle år men jeg undrer litt på hva et større utvalg av dere kvinner tenker om at cuckolden (og mannen) deres er så lite maskulin. Påvirker det hvordan dere ser på personen i dagliglivet? eller klarer alle å ha et klart skille på lek og hverdag?
    Kanskje det er noen buller som har noen perspektiver på dette også :)

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...