Gå til innhold

bulltull

Premium bruker
  • Innholdsteller

    82
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bulltull

  1. Par på 25 og 32 søker en mann ikke eldre enn 45 til å møte henne alene. Vi bor nord i Namdalen så du burde være mobil eller bo i området. 

    Vi ønsker at det tas bilder og filmer under treffet, det kan også tenkes at han ringer og vil høre på i tillegg. Hvis du ikke har biler i profilen din eller eller over 45, ikke ta kontakt, du vil ikke få svar.

    • Takk 2
  2. Vi er et stabilt par på 32 og 25 (hun) søker en mann som gjerne er dominant. Vi ønsker at hun møter deg alene hvor dere tar bilder/videoer etter hans ønske og eventuelt treff for trekant senere.
    Du er ikke over 40 år gammel og har et normalt utseende. Vi forventer at du viser ansikt på snapchat. 

    Hvis du er over 40 år gammel vil du ikke få svar. 

    Gleder oss til å høre fra deg! :)

    118215492_2403082509995618_3118787587792854188_n.jpg

    • Liker 3
    • Sexy 5
  3. Jeg og samboeren har hatt litt av den samme utfordringen. Jeg visste lysten var der men hun turte ikke helt å agere på det. 

    For vår del endret det seg når jeg sa at hun MÅ være tydelig med hva hun ønsker/ikke ønsker, så slipper vi misforståelser og eventuelt sårede følelser. 

    • Liker 2
  4. Vi er på ferie i nærheten av Bodø og søker spenning med flere menn på kveld eller i helg. Ikke kontakt oss hvis du er over 40. :)

    God sommer! 

  5. For vår del startet det med at jeg spurte henne om noen menn har sjekka henne opp når hun har vært på fest/byen, og detaljer rundt det og sørget for å gi henne en skikkelig runde når hun fortalte meg detaljer.

  6. De damene jeg har vært med har blitt med på dette rimelig problemfritt. Tror det handler litt om å vise selvtillit når du snakker med henne om det, så blir hun kanskje mindre usikker selv. 

    Det har gått litt i rykk og napp, i perioder får ho ikke nok ekstra mannfolk mens i andre perioder så er andre menn det siste hun tenker på. Vær tålmodig med henne og snakk helt åpent med henne så tror jeg det blir greit. ?

  7. Kvinner har ofte et helt annet tenningsmønster enn oss menn så jeg er veldig enig i hva de to andre mennene her sier. Kvinner trenger tid men når hun er klar så er hun veldig klar.

     

    Hva om du sender henne en frekk melding neste gang hun er alene på fest og inviter henne til å ha tilfeldig sex...? Det var sånn jeg og samboeren min startet og hun har virkelig omfavnet det hele. :)

  8. Nyoppstartet uavhengig podcast søker gjester med interessante historier.

     

    Vi ønsker minst én episode som skal handle om swinging/cuckold.

     

    Er du en bull, par, hotwife eller cuckold som liker å prate? Ta gjerne kontakt så får du link til våre tidligere episoder. :)

×
×
  • Opprett ny...