Gå til innhold

YoungcoupleBergen

Medlem
  • Innholdsteller

    295
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av YoungcoupleBergen

  1. TOPLUSSTO skrev (På 17.3.2021 den 11.27):

    Hei alle fruer her. Hva er egentlig best. Knull med eller uten forhud på penis. Forutsetter da uten kondom og hvor vil dere ha spruten? Vår erfaring er at de omskjærte ofte vil gi sprut i munnen. Har det noe med kultur å gjøre? Hun her har opplevd det med Tyrkerer. 

    Med: helt klart 

    Sprut i munn skjer ikke her 

    Kvinne 41

  2. espen2020 skrev (På 21.4.2022 den 20.12):

    Hei!

    Er en oppegående og trivelig mann som har erfaring fra treff av denne typen en håndfull ganger :) Liker å hjelpe par som ønsker en tredjemann til å krydre hverdagen litt ekstra! Kan også møte damen alene der vi sender snaps tilbake til mannen. 

    Er passe velutstyrt (ca 19 cm), pen kuk har jeg hørt, 179 cm høy, blond, blå øyne og slank/trent. 

    Skal reise til Namdalen (Namsos og Rørvik) i starten av mai og overnatte på hotell i noen dager og tar gjerne imot besøk. Interessert? Send meg en melding med snap eller kik så kan vi sende litt bilder og blir bedre kjent der ;)

    Fruen kunne tenke seg å vise deg en kort snutt hun ønsker gjenskape. 
    mens jeg ser på

     

    https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph5d9816826fd48

    så etter den er overstått kan jeg dra 

     

     

  3. Noe lignende…….  Jeg hadde deal med en herfra og møtte han. Vi gjorde det slik at han kom en hel helg og lånte sofaen vår. Da fortalte jeg til henne det var min bror. Og at han jobbet som massør og pga Corona ikke fikk praktisere da. Han ville gi oss hver sin massasje i det minste for å få overnatte. 
    Han masserte først meg. Solid sportmassasje. Og så henne. Helkroppsmassasje. Da ryggen var tatt flyttet han håndkle fra rumpe til rygg og begynte på lår og legger. Så rumpe. Ekstrem intens rumpe-massasje. 
    Plutselig fingret han henne bakfra og slikket ræv samtidig. Han holdt på litt og så trakk hun Seg og sa stopp. Send PM for resten hehe

    • Sexy 2
  4. cuckwannabe skrev (På 18.1.2011 den 21.43):

    Hei alle! Ser at Hotwife-skolen engasjerer blant dere! hehe...

    Opptakskrav er: gift/samboende, lever eller ønsker å leve i ett cuckold-Hotwife forhold, slutty, dirty, frisinnet og kåt!

    Fordommer og tabuer er for til å tøyes og brytes! :D

    chasity.JPG

    ydmyke.JPG

    ????

    • Liker 1
  5. brgbd skrev (På 25.9.2021 den 11.19):

    jeg har mottatt flere meldinger fra denne profilen ja.  Men det har ikke vært lovet noe som helst, men gitt uttrykk for at det var "deg" (altså "hun") som skrev, først og fremst rettet mot mitt innlegg om fotografering, men det ble mer enn hintet om muligheter for sex i den anledningen.  Men hver gang stoppet dialogen opp så fort, og var egentlig formulert på en slik måte, at en fort skjønte at det lå noe muffens bak.   Det virket rett og slett ikke seriøst nok.   Og når en har vært ute en vinterdag før og opplevd å bli ført bak lyset i slike situasjoner, har en kanskje ekstra følsomme antenner for alt som er mulig å lese "mellom linjene"......  Hvis jeg har tatt feil og det faktisk var "deg", så beklager jeg at jeg har misoppfattet

    Dette har vært min ruspåvirkede mann ja

    Første helgen i oktober er jeg på hotell og ønsker da veldig gjerne å være modell for et par bilder. Om du sender en melding her skal du få all kontakt info 

  6. Jeg sitter her nå og har nettopp lest igjennom alle postene som er skrevet fra denne profilen og så en tråd hvor min samboer utga seg for å være meg

    Jeg og min mann hadde laget en avtale på å ha en solid pause fra denne fetisjen. Men han hadde en periode et problem med rus og som ruset ble han ekstremt kåt og ivrig innpå her. Han evnet ikke å begrense seg i det hele tatt. Så logget han helt av og vi sluttet å snakke om temaet. Plutselig får jeg en melding på min private Facebook av en mann som var steik forbanna fordi min mann hadde lovet så mangt den natten han satt oppe ruset. Da ble alt noe ubehagelig for meg pga det er privat og jeg ønsket aldri egentlig noe mer enn en trekant i utgangspunktet. 
     

    Jeg har vært i forhold med typen i 6 år nå og eneste gangene vi har lekt denne leken er en anledning første året på gran canaria hvor jeg sugde flere samtidig som totalt to personer tok meg bakfra på tur. Så flere år uten noe treff og for 1 1/2 år siden hadde jeg meg med en eldre mann på badeland og har en fysioterapeut jeg går til som jeg pleier suge for hver time. 
     

    Hele mitt liv kun hatt typen min. Og jeg kjenner hans fetisjer. Så jeg tok opp igjen tråden med han som Tok kontakt på Facebook

    Så lagde en avtale med han og han har jeg nå lagt med to ggr. Aldri før hatt sex med noen uten min mann har arrangert det. 
    I morgen skal han besøke meg igjen. 
     

    Og jeg lurer på om flere på denne siden har blitt lovet meg og ikke fått ??

    i så fall er jeg hele resten av denne helgen på hotel Norge i Bergen 

    • Takk 1
×
×
  • Opprett ny...