Gå til innhold

Geir79

Medlem
  • Innholdsteller

    107
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Geir79

  1. Hei. Så bestemt da gitt. Jeg er en mann på 40, og bor i Osloområdet. Høy utdanning, og god jobb. Jeg ser bra ut, og får sjekket på byen. Kan nok til tider være bestemt og egen, men også oppmerksom mot andre. Jeg er en sprek mann, så den joggeturen tar jeg uansett. Liker å trene og se trent ut. Jeg er renslig. Godt utstyrt. Leken. Tillitskapende. Utforskende. Og en gentleman.

  2. Hei. Godt utgangspunkt:-) Jeg har jo skrevet litt i profilen min. Jeg er en mann på 40, og bor i Osloområdet. Høy utdanning, og god jobb. Jeg ser bra ut, og får sjekket på byen. Er veldig real, selv om dette kan fremstå som litt cocky.

     

    Jeg har erfaring med både cucold og gangbang, men det er en stund siden. Min erfaring for at dette skal bli vellykket er at man opptrer med respekt for hverandre. Dere må være trygge på meg, og jeg på dere. Det må også være seksuell kjemi der.

     

    Jeg kan tilby en sprek mann. Liker å trene og se trent ut. Jeg er renslig. Godt utstyrt. Leken. Tillitskapende. Utforskende. Og en gentleman.

×
×
  • Opprett ny...