Gå til innhold

litencuck

Medlem
  • Innholdsteller

    208
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Bildekommentarer skrevet av litencuck

  1. Når man som dette såkalte *krydderpar* bare farer med løgner vel da er jo denne siden blitt rimelig slurvete , dette paret burde simpelthen blitt kastet ut og blokkert !! og til *krydderpar* (som vel egentlig ikke er noe par i det hele tatt ) jeg gjentar tideligere henvisning...send en melding så kan det jo enkelt bevises !! til slutt ...stopp med din fotfølging og drittsnakk ! med mindre du er en lystløgner da, noe det jo helt klart virker som !! et slikt menneske som dem er til å spy av ! Nina !

    lillegutt uten bur !

    FWbQgYvWYAADIuO.jpg

  2. Krydderpar skrev (På 14.5.2022 den 19.12):

    Meget flott, sensuell og innbydende på alle måter. Rett og slett vakkert kjønn i senter av en strøken kropp. Er mannen underlagt begrensninger eller får han ha sex med henne? 

    Tusen Takk ! jeg får ikke lenger lov til å komme inn, men er heldig allikvel da jeg både fårr slikke Kona klar og ren etterpå !  Knulle ligger ikke for meg, for liten ,så heldigvis har vi kjekke Bulls som hjelper meg !

    • Takk 1
  3. Bullen88 skrev (På 3.5.2022 den 6.36):

    Akkurat der Lillemann burde være til en hver tid spør du meg, Og om han lystrer Bull og Nina til punkt og prikke uten å protestere så kanskje han er heldig å får låst opp buret å får runket til han spruter på fitta, som han selvfølgelig må slikke opp etter seg og! ?

    Tusen Takk ! det har jeg fått lov til noen ganger , men må jo være ærlig ingenting er som å få lov til å slikke ren Konas gjennompulte fitte etter Dere Bulls..smaker så mye bedre !

    • Liker 3
    • Takk 1
    • Sexy 1
  4. Ungkar53 skrev (På 26.1.2021 den 6.58):

    Man skal jo være litt våken også, ikke bare tenke med det hodet som er nederst. Tror nok din mistanke ikke er helt ute å kjører, og regner med litencuck opplyser alle tvilende ? og rettleder de som har vandret på den gale sti ?

    er han ikke søt da ..flotte lille søte mannen min !

×
×
  • Opprett ny...