Gå til innhold

hottie37

Medlem
  • Innholdsteller

    280
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hottie37

  1. A good thread,i am curious about that too...bacause i know what i want in a bull. A bull is a man you can trust,feel safe with,respect both way,gives pleasure,you feel you are worth something even when it’s just sex and have good communication borh ways.

  2. veldig godt initativ,aldri vært der men veldig lyst til å dra ditt:) hadde vært moro å kunne samstemme et tidspunkt flest mulig,møtt opp. bli kjent og vise hvem man er i virkeligheten

  3. Ærlighet koster veldig lite,for meg er god kommunikasjon nøkkelen til gjensidig respekt. Det å ikke kunne gi en enkel beskjed er å være respektløs ovenfor den andre parten. Jeg har alltid full forståelse for at man kan få kalde føtter men det handler igjen om å kunne gi en enkel enkel beskjed. Denne settingen handler om respekt for hvernadre uansett hva man bestemmer seg for å gjøre. Vi er alle voksne her inne og bør oppføre oss deretter.

  4. Hei:) nå har jeg/typen vært her inne en stund. Det er virkelig en utfordring å finne bull som er oppegående,fornuftig og ikke er en trofejeger. Jeg er ikke interessert i å være et trofe men ha en god relasjon til en som kan ta vare på spenningen i den relasjon. God kommunikasjon er nøkkelen til alt og det er ikke så mye å kreve. Kan man ikke møte så sier man ifra,er man ikke interessert så sier man ifra. Jeg skriver dette innlegget fordi jeg tror det er endel som sliter med å finnne noe seriøst her inne.

×
×
  • Opprett ny...