Gå til innhold

Dirtyd

Medlem
  • Innholdsteller

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dirtyd

  1. brgbd skrev (9 timer siden):

    cuckold.no ivaretas fortsatt i veldig stor grad på "dugnad".   Men noen utviklings- og vedlikeholdstjenester må man nødvendigvis kjøpe som profesjonelle tjenester.   Det har vært lansert en liten "donasjon" for å bidra, denne ligger på førstesiden idet du logger inn.  Foreløpig er det samlet inn 2.600,-, det er vel sånn omtrent nok til å dekke én times profesjonell utviklerkostnad.  Ikke stort man får utviklet på én time, tenker jeg..

    SÅ uten at jeg selv kjenner status på dette, er min antakelse, at ting ikke virket slik det skulle, og trolig må man ta noen steg tilbake for å kartlegge HVA som ikke funket og hvorfor, og så begynne pånytt derfra.  Og det vil måtte ta litt tid, all den tid man ikke bare kan gå til et firma og kjøpe tjenesten med en fastsatt ferdigstillelsestid.   

    Prosjektet er jo startet, det er en uttalt målsetning, noen jobber på det, men det jobbes trolig litt på langs med det... Så her må vi nok fortsatt smøre oss med litt fortsatt tålmodighet. 

    Enig. Så lenge utviklingen skjer på fritid så tar det tid. Sånn er det når ting må gjøres på fritid. Motivasjon kommer også inn i bilde. Anyhow, :) Hva er den siste info? Om det er mulig å få en liten kort teknisk update. Takk 

  2. Hei.

     

    Fant ikke en tråd på det fra før, men..

     

    Vet ikke om det er flere enn meg som synes det kan være spennende og ikke minst tennende å høre fra hennes fortid når stemmingen er der og man er trygg på hverandre.

     

    Det har vært mange hete dialoger der jeg har fått spørre og hun forteller detaljert tilbake.

     

    Kanskje noen her inne også har opplevd å høre noe fra sin som er tennende., og som ønsker å dele?

     

    Kan begynne med.., det var blant annet herlig at hun etter litt nøling fortalte detaljert hvor grov og tykk eksen var, og hvordan han pleide å dekke hu med loads av sperm og gi hu facials ganske ofte. Samtidig hvor mye mer oral sex de hadde. Eller, nærmere sagt, hvor mye mer hu sugde han. Og hu elsket det. Han var en god elsker og hadde ikke minst deilig pikk. Som hun var veldig glad i å leke med. Hennes egne ord.

     

    Var rimelig spesielt og vilt tennende å forestille det for meg selv.

     

    Jeg vet delvis hvem han er og har møtt han par ganger, men ikke etter det hun hadde fortalt.

     

    Selv om hun begynte å utforske HW stilen med meg, har hun definitivt hatt en fortid der hun har lekt og utforsket en del på egen hånd.

     

    Synes også det er spennende å høre om «slutty» sidene av hotwifes, så er bare å tilføye om noen har noe spennende å fortelle.

     

     

    DD

  3. Lurte på om det hadde vært spennende å lagd en tråd om min kones hotwife utvikling?

     

    Hun er i 20 årene, og vi begge fikk en pang start som utviklet seg til deilige og spennende momenter.

     

    Hvor bør den opprettes?

     

    Takk

×
×
  • Opprett ny...