Gå til innhold

P.King

Medlem
  • Innholdsteller

    358
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av P.King

  1. 20-30 menn i løpet av 30+ år

    De aller fleste treff har vært enten 3kant med henne i sentrum, eller MMF hvor vi menn er bi.

    Men noen ganger i løpet av årene har fruen og kommet med egen mann som hun gjerne har hatt et mer elskerforhold til. alle her hun vært åpen om og også invitert hjem så jeg har hilst på dem. de menn har vært alt fra venninnes ektefelle til menn hun har vært med hjem på nash etter bytur..

    Hennes nåværende "elsker" er en hun ble kjent med da jeg for et års tid sidden fikk telefon kl 0400 på natten fra henne om jeg orket å komme å hente henne på en addresse som var hans privatadresse. Normalt så er jo det i området rundt utestedene hun ønsker å bli hentet. 

    • Liker 1
  2. Jeg forstår deg så godt.. du beskriver veldig mye situasjon som jeg selv er i.. og opplevd med en dels år mellomrom siden vi ble sammen for 35 år siden..

    Akkurat nå har hun egentlig 2 "elskere" som hun styrer all chatt og treff med på egen hånd, selv om det er jeg som har introdusert henne for dem. og til tider så synes jeg det går litt for langt av henne.

    Når jeg har funne ut at hun har truffet en av dem på egen hånd, uten å si noe om det, så har det egentlig virket som at hun ikke helt har funnet måten å si det på selv om hun har lyst å skryte av det..

    men jeg og kjenner på sjalusifølelsene i blant, men klarer alltid å holde ei god tone til fruen og bruker aldri hennes utroskaptreff  i noe form for krangling eller suring mellom oss.. heller aldri sur på hennes "venner" da de ikke har noe med den delen, viktig at gjestene føler seg velkommen.

    • Liker 1
    1. Vi har nok koset oss ilag med andre siden slutten av 1990-tallet. Noen år med en del treff og noen år som har omtrent vært uten treff.. siste årene har fruen derimot virkelig fått smaken på gjestekuk og spenning.. hun har og sørget for at hun har 2 menn som hunregelmessig har kontakt med selv og ordner treff direkte med dem seg i mellom, og hun liker å kalle dem "elskerene mine" ofte jeg kommer hjem fra jobb og hun nevner under middagen at snart kommer hennes elsker innom for en kosekveld.. hun steller seg og det blir alltid en suksess.
    2. Fruen elsker å se meg suge kuk rent generelt,, 90% av våre treff er med bi-menn. og når hun og elsker er ferdig og slitne så liker de å ligge og kose med hverandre når jeg suger og slikker dem rene.
    3. fruen har ofte drømt om GB, men det nermeste vi har vært er at hennes elsker tok med sin Hetro venn og vi hadde en lørdagskveld med mye alkohol, mye nakenhet og fruen i sentrum som ble pult på rundgang hele kvelden. og hun fikk bruke mye tid på å suge kuk og ja.. (3menn og fruen) 
    • Liker 3
    • Sexy 1
  3. Vi har alltid en hyggelig tone oss imellom når vi har gjester.. hender at fruen spør om ikke hun og gjest kan få kose i sengen på egenhånd. da sitter jeg som regel på stuen og ser tv.. slapper av bare.. får ofte en tekstmelding hvor hun spør etter noe leskende, handuker, kaffe og andre ting om det skulle være.. da hjelper jeg så klart gjerne til... noen ganger har jeg blitt spurt om jeg kan ta meg en tur på butikken etter noe og.. synes det er utrolig deiligt å vite at hun koser seg.

    • Liker 3
  4. Jeg elsker å se min kone ha det godt...Et så deiligt ansikt /utrykk når hun koser seg i lag med andre menn. Hun har noen venner vi il ag har invitert til oss på treff, og som hun etter hvert har lagt til på sin egen snap og inviterer hjem på egen hånd. De fleste ganger så sier hun i fra at i kveld får vi besøk, og noen ganger så bare ringer det på døren og der står en av hennes "venner" som hun da har invitert på besøk. Det har hendt seg at vi har hatt besøk av hennes venner og jeg har måttet tatt meg en times tur pga et ærend heg har har hatt.. da har de fått kose i fred til jeg kom hjem.. og nå i desember så kontaktet fruen en av sine venner for å kjøre henne og hennes venninne hjem etter en Julefest i lag med arbeidskollegaer. Hun syntes det var spennende å vise frem sin "elsker" til venninnen under påskudd at jeg ikke kunne hente dem så jeg sendte en kamerat av meg for å plukke dem opp. spennende, men likevel litt skremmende setting, og jeg viste ikke noe om det før hun kom hjem selv.

    2022-03-24 17.44.06.jpg

    2022-05-22 21.29.02.jpg

    • Liker 2
    • Sexy 1
×
×
  • Opprett ny...