Gå til innhold

Bakerman

Premium bruker
  • Innholdsteller

    175
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bakerman

  1. Gå til albumet, så "last opp bilder til albumet", da åpnes et nytt vindu, trykk "legg til filer", velg så bilde(-r) fra kamerarull, trykk så "last opp", da skal bildet legge seg nederst på siden ferdig markert, trykk så på "Done" helt nederst til høyre (kan være vanskelig å treffe, så kommer det opp en ny side med mulighet til å legge på bildetekst, deretter er det bare å trykke på "Lagre". Tror dette blå sånn ca riktig...

     

    Lykke til

  2. Det er vel bare å hoppe uti det og fiske litt ved å kommentere smykket neste gang hun ev. bruker det. Noe a’la "Det var et kult/stilig/flott/(fyll inn noe elegant noe) smykke». Dersom hun faktisk mener noe med smykket, så er jeg rimelig sikker på at hun sporenstreks kommer med et oppfølgingsspørsmål for å fiske videre om du kanskje har skjønt noe angående betydningen ?

    Menn er uansett ikke så flinke til å komme med komplimenter, slik at en slik kommentar fra deg, etter alt å dømme uansett vil vekke begeistring ?

     

    Lykke til, og fortell gjerne oss andre hvordan det gikk/har gått ?

  3. Hei

     

    Noen som får CometChat appen til å fungere på iPhone?

    Jeg legger inn https://cuckold.no men ingenting skjer når jeg trykker på Log in...(ingen felt for brukernavn/passord dukker opp).

     

    PS: Jeg har også prøvd diverse varianter av adressen (uten HTTPS osv) uten hell.

     

    Appen er oppgradert til siste utgave, men jeg mener at problemet har vært siden i fjor en gang.

     

    Noen forslag?

×
×
  • Opprett ny...