Gå til innhold

DominantBull

Medlem
  • Innholdsteller

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

2 følgere

Om meg

  • Om meg
    Jeg ble introdusert til Hotwife/Cuckold konseptet da jeg bodde i statene. VELDIG overfladisk forklart som ett nesten dominant/underdanig forhold mellom kone/mann og en tredjepart (meg) som delvis dominant for de begge og delvis leketøy for henne.
    I alle tre av de forholdene jeg har vært deltagende i, har jeg hatt anledning til å benytte meg av kvinnen nesten som jeg ville, og hatt gleden av å, sammen med henne, benytte mannen i forholdet akkurat som jeg(vi) ønsket; det være seg for vasking av meg/henne, ydmykelse oppkledning i dameundertøy, en ekstra tunge når det var behov for det, eller bare for en massasje for en av oss når vi tok oss en pause mellom slagene.
    Det som ofte gikk igjen var ydmykelsesbehovet/aspektet hos ektemannen. Når hun, sittende på meg, smiler til ham og forteller ham hvor glad hun er for å kunne knulle en skikkelig pikk istedenfor hans ynkelighet, når han står med ryggen til i hjørnet av rommet iført hofteholder og strømper (gjerne glattbarbert over hele kroppen), for deretter å bli kalt over til å suge meg stiv igjen, eller for å holde henne oppe i en spesielt krevende sexualposisjon.

    Jeg er en kravstor mann. Innenfor rimelighetens grenser så forlanger jeg deres oppmerksomhet og innsats.
    Jeg ser på min rolle som en hjelper til å bringe ut det seksuelle i henne. La henne få oppleve og seksuelt være den hennes fantasier og drømmer forteller henne hun kan være, Hun som så ofte (det være seg pga religion, barndom, miljø, venner) er blitt dyttet langt ned for ikke å bli oppfattet unormal eller som galt. Som om det kunne være noe unormalt i å nyte og å være den beste seksuelle partneren man kan være.......

    Som mange av dem som skriver her uttrykker så har også jeg ett behov for å se kvinnen jeg er sammen med ha det deilig. Men til motsetning fra dem så ser jeg henne "gi slipp" / "gir seg over til det" gjennom at jeg tar det jeg vil ha. At jeg forlanger det av henne. Og av deg.

    Det er klart at dere som par er den viktigste konstellasjonen i det hele.
    Og at dere er den konstellasjonen som skal bevares. Men om dere ønsker at jeg skal være i deres liv, så vil det være en massiv feiltagelse å tro at jeg ikke kommer til å sette mitt umiskjennelige preg på det som skjer.

    Hvertfall inntil jeg hører stopp-ordet; - Bever.

Bosted

  • Bosted
    Sunnmøre

Landsdel

  • Landsdel
    Vestlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Bull

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

DominantBull's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

En enkel statusoppdatering

Se alle statusoppdateringer av DominantBull

  1. Hei!

     

    Vi er interessert i kontakt med deg. Har du fått meldingen vår?

     

    Miss Croft

×
×
  • Opprett ny...