Gå til innhold

Phresh

Medlem
  • Innholdsteller

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Phresh

  1. Hei,

     

    27 år gammel mann som søker noen å tilfredsstille i Oslo, nå på Lørdag (17.12). Enten om det er en hotwife, slutwife eller et par. Jeg lover diskresjon, renslighet, hygienisk, sykdomsfri, godt trent, røykfri og 192 cm. Liker veldig godt å dominere, binde fast og tilfredsstille i form av oral, lett og røff BDSM, leketøy, fingering og penetrering (vaginalt + analt). Er hetero, har veldig høy sexlyst og utholdenhet. Veldig erfaren i senga og er velutstyrt. Kan nesten garantere på å få kvinnen til å sprute. Kvinnen skal alltid være i sentrum, da dette skal gå for å tilfredsstille hennes behov.

     

    Søker:

    - 20-45 år

    - Hotwife/slutwife/par

    - Kun seriøse henvendelser

     

    Åpen for alt av fetisher, fantasier, ønsker og behov!

  2. Hei,

     

    Mann på 27 som søker noen å tilfredsstille. Enten om det er en dame eller et par. Enten om han vil være med eller bare se på. Diskré, renslig, hygienisk, sykdomsfri, godt trent, røykfri og 192 cm. Liker veldig godt å dominere, binde fast og tilfredsstille i form av oral, BDSM, leketøy, fingering og penetrering (vaginalt + analt). Bor i Oslo og har null problemer å komme meg rundt. Er hetero, har veldig høy sexlyst og utholdenhet. Veldig erfaren i senga og er velutstyrt. Kan nesten garantere på å få kvinnen til å "squirte". Kvinnen skal alltid være i sentrum, da dette skal gå for å tilfredsstille hennes behov.

     

    Søker:

    - 20-45 år

    - Kvinne/par

    - Kun seriøse henvendelser

     

    Åpen for alt av fantasier, ønsker og behov!

  3. Hei,

     

    Jeg er en DOM mann som søker et par som er interesserte i kinky stuff eller BDSM - enten soft eller røft. Jeg er 27 år, 192 høy, renslig, diskré, hygienisk, sykdomsfri. Jeg ilker å tilfredsstille damen, gang på gang - foran mannen eller ikke. Min største fetish er kvinner som spruter. Godt erfaren med leketøy, håndjern, tau, bind, munnball, pumper etc etc.

     

    Håper det finnes noen der ute som i likhet med meg, tennes av slike ting og vil oppleve noe helt fantastisk!

     

    Send gjerne en PM eller skriv på chatten. Jeg svarer så fort jeg kan.

     

    JEG ER ÅPEN FOR ALT OG ALLE! :)

×
×
  • Opprett ny...