Gå til innhold

joystick

Medlem
  • Innholdsteller

    66
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av joystick

  1. Jeg kan konstatere at det går an, men trolig vil øke konfliktnivået mellom cuck og hw over tid ettersom en eksklusiv rolle begynner å likne mer på kjæresteri. Dessuten vil bullen komme til å kreve hyppigere treff og mer oppmerksomhet om han skal holde seg til 1. Dette er min erfaring fra en hotwife som jeg vet hadde meg og ingen andre. Etter eget ønske. Og fordi hun er spektakulært sexy og så pervers at hun det nesten hører hjemme på østmarka, så ville ikke jeg ha andre heller. Endte selvsagt med at hum ble forelsket, cucken sjalu og hun prøver å holde seg unna meg i lengre perioder så familien ikke går i oppløsning. Så sånn gikk det.

  2. Skal til Oslo en tur for å se standup, men merker at jeg er klar for å få noe annet til å stand'e up også.

    34 år, 190 høy, 20 lang, høyt utdannet, veltrent og bilder skal ligge i albumet mitt.

    Tar gjerne i mot en lekker hotwife, men om mannen vil være med eller delta går det også helt utmerket!

    Kan stille med muligheter for gangbang på lørdagen om en kvinne ønsker å være midtpunkt :).

  3. Etter et sånt lekkert ordspill i overskriften regner jeg med at ingen hotwife med alle sanser intakt makter å si nei til min forføreriske kraft.. hehe. Vel, jeg er en mann på 31, godt trent og 190 høy. Lemmet er det heller ikke noe å si på. Er uten planer for helgen og tenkte kanskje å se hva som byr på seg. Kanskje du er en hotwife som kjenner våren i trusen, eller en cuck som smaker på tanken om å sitte hjemme mens konen drar ut en tur på byn og kanskje møter meg..? Gi lyd! :)

  4. Som det har blitt nevnt her er det Dragvoll i skogbrynet ved parkeringsplassen til NTNUI/idrettsbygget. Langt lettere tilgjengelig enn det høres ut som. Et alternativ er nyhavna som er bare et steinkast unna sentrum men likevel ikke store farer for å bli fersket av uvedkomne pga kronglete ankomst med enveiskjøring. :)

×
×
  • Opprett ny...