Gå til innhold

Sub BBW-78 i Buskerud

Medlem
  • Innholdsteller

    45
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sub BBW-78 i Buskerud

  1. Selv sliter jeg med at meldinger på chatten forsvinner. Noen som svarte på en av mine kontaktannonser via chat, men de forsvant av seg selv samme sekundet som de poppet opp. Noen som vet hvordan man finner igjen disse meldingene i chatten?

    Opplever det sjæl; superirriterende... Eneste måten jeg har klart å hente opp en chat igjen på er hvis samme vedkommende har skrevet her i forumet: Da kan man trykke på det fiolette "Snakk med meg"-feltet ved siden av avataret. Veldig tungvindt metode, men blitt en redning i nøden..

  2. ****SØKER DOMINANT KJÆRESTE PÅ ØSTLANDET***

     

    Hei!

    Kanskje jeg er helt på bærtur som prøver dette inne på denne siden, men jeg synes den typen menn jeg søker er vanskelige å finne ellers så jeg gjør ett forsøk! :-)

     

    Jeg ønsker med denne profilen se om det finnes en dominant leken, SINGEL mann i passende alder ( 25-43 år ca) for et SERIØST forhold, men du må være åpen for å dele meg...og/eller deg...: Rammene blir vi enige om ;)

     

    Du er opptatt av god kommunikasjon, er glad i dyr og barn (og ønsker egne) og synes at toleranse, solidaritet og respekt er viktige verdier!

     

    Jeg kommer kun til å besvare seriøse henvendelser i denne sammenheng, det vil si at du må være interessert i å bli kjent, ta ting i riktig rekkefølge for å se om man OGSÅ HAR ANDRE KVALITETER OG EGENSKAPER SOM KAN PASSE HVERANDRE :-)

    Menn i forhold er IKKE hva jeg søker med denne profilen.

     

    Håper du finnes her inne :-)

×
×
  • Opprett ny...