Gå til innhold

par8589

Medlem
  • Innholdsteller

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av par8589

  1. Par på 25 (hun) og 30 (han) leter etter en aktiv bull som kan treffe henne over tid. Per nå deltar ikke han på treff, men det kan bli aktuelt etterhvert. Da helst som tilskuer. I dag fungerer vår ordning slik at han får bilder/video av akten underveis, eller eventuelt en telefonsamtale slik at han kan høre hva som skjer.

     

    Rent praktisk har vi levd som dette i ca. et år, og er trygge på at det fungerer for oss. Hun treffer av og til andre menn, men ønsker noe mer fast i så måte.

     

    Hvem er du som vi søker?

    En ung oppegående mann, fortrinnsvis under 40 (men denne grensen kan strekkes ørlittegrann om du er helt rett på alle andre måter). Du må være høy (minimum 180), bestemt (men ikke nødvendigvis veldig dominant), og liberal. Fleksibilitet er en god egenskap! For å være skikkelig kresen; hun foretrekker menn uten alt for mye kroppshår (og forventer glattbarbert kjønn) og med middels + utstyr.

     

    Skriv gjerne en melding til oss, så kan vi høre mer om hverandres preferanser og ønsker. Profilen brukes i hovedsak av henne, men han er av og til innom og kikker.

×
×
  • Opprett ny...