Gå til innhold

AKnordland

Medlem
  • Innholdsteller

    65
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AKnordland

  1. Så ligger jeg her igjen. Madammen var så fornøyd at hun ville ha mer. Akkurat gått ut døra å denne gangen fik jeg et glimt av dem når dem gikk sammen til en eller annen plass hvor han mest sansynligvis kommer til å knulle henne noe vannvittig hardt med utstyret sitt. Jeg føler meg ydmyk og utrolig heldig. Bilder kommer etterhvert. :)

  2. Vi er for øyeblikket på ferie på kanariøyene. I dag bestemte vi oss for å prøve ut det vi lenge har ventet på. Vi letet litt rundt omkring å tilslutt falt valget på en fyr. Det var rimelig svære saker får man mildt sagt si. Så her ligger jeg på rommet, mens madammen er så si nettop gått ut døra for å treffe en "BBC" klarer nesten ikke vente til hun kommer tilbake. Bilder kommer iløpet av kvelden.:)

  3. Er det noen menn som kan tenke seg og være med på og gangbange dama mi? Vi har lenge snakket om det og ønsker nå og gjennomføre det. Hun skal fylles av alle mennene, anal er utelukket. Men double pussy fuck er lov. Du må være diskre, sykdomsfri og renslig. Ikke over 37 år. Hvor dette skal skje er usikkert da va ikke ønsker og gjøre det hjemme til oss selv.

  4. Vi er et par som er på utkikk etter en mann mellom 26 og 35 år som befinner seg i bodø. Vi er ser etter en som vil være med på one on one med mannlig partner som tilskuer, trekant, gangbang og event fast elsker.

     

    Skriv gjerne personlig melding :)

×
×
  • Opprett ny...