Gå til innhold

hotwife&hanrei

Medlem
  • Innholdsteller

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hotwife&hanrei

  1. Min ektemann er "nedlåst" 24-7. Det har fungert fint i flere år nå. Det er en type med 2 ringer og et rør som tres opp i tissen hans. Aldri noe problem for han med toalettbesøk eller lignende. Jeg oppbevarer alltid nøkkelen i vesken i tilfelle han skulle finne på å låse seg ut:)

  2. Her hos oss er det jeg som bestemmer når min ektemann og hanrei skal få uttømming. Han må jo tømmes en gang i mellom, men jeg mener det ikke bør være veldig ofte. Hanreien min går med lås på tissen daglig, og min erfaring er at lang avholdenhet uten melking gjør at han holder seg oppmerksom og medgjørlig overfor meg hele tiden.

  3. Jeg må nok si at jeg foretrekker at Bullen er eldre enn meg. Mine 2 Buller er begge mellom 65 og 70 år. Min mann som er underdanig hanrei setter også pris på at de er så mye eldre. Det passer ikke for alle selvsagt, og en ung Bull kan også ha sine fordeler ;) Smaken er som baken sies det..

  4. Jeg kan kun svare for meg selv. Men for mine 2 faste buller er det totalt uaktuelt å bruke kondom. Det er nok defor jeg foretrekker å ha fast(e) bull(er), og er ikke fan av gangbang og slike konstellasjoner. Mannen min, hanreien, får derimot aldri lov til å tukle med seg selv før jeg har pyntet han med en rosa kondom :)

×
×
  • Opprett ny...