Gå til innhold

walkalone

Medlem
  • Innholdsteller

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profilkommentarer skrevet av walkalone

  1. Heisann! Fantastisk flott kropp på ei dame i sin beste alder! Hadde jeg bare sett kroppen, hadde jeg trodd det var bilde av en 25-åring:) Synd du bor for langt unna for min del:grey:

  2. Får være den første til å ønske dere velkommen i gjesteboka deres!

  3. Heisann og velkommen hit! Håper du finner noe interessant her og du må gjerne ta kontakt så kan vi bli bedre kjent!

  4. Fantastiske flotte gb-bilder av deg Silje! Skulle gjerne vært med som deltager der. Bare synd at det er på litt feil kant av landet for meg.

  5. Får håpe mitt redskap kanskje kan friste deg da:) Håper å høre mer fra deg!

  6. Fantastisk flotte bilder og ei nydelig og sexy dame! Hadde vært spennende å blitt bedre kjent med dere. Håper å høre fra dere!

     

    Hilsen Geir

  7. Mmmmmm.... deilig profil bilde!

  8. Heisann!

     

    Flott bilde av dere, og hvis dere skulle være i Oslo en gang, så hadde det vært spennende å møtt dere. Har god erfaring med dette fra før!

     

    Hilsen Geir

  9. Takk for herlig treff og ei NYDELIG dame! Deilig å få oppleve henne og den deilige horefitta hennes:) Håper vi treffes igjen!

  10. Bra innlegg dere hadde i forumet. Legger sjelden eller aldri inn noe svar der, men syns det dere skrev var bra og jeg måtte bare svare på det, selv om jeg kanskje ikke er helt enig i det, men det kan dere jo lese mer om selv. Uansett, så ønsker jeg dere en flott dag og skulle dere har behov og litt hjelp så ta kontakt skal vi nok få til noe!

×
×
  • Opprett ny...